B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Het beste van B&B Vol Liefde 2022

|
|

Laatste update:

Het liefdesavontuur van negen B&B-houders is helaas tot een einde gekomen. We weten ein-de-lijk hoe het met de kandidaten is afgelopen. Ook dit jaar leverde B&B Vol Liefde de nodige zoetsappige, awkward en emotionele momenten op. Dit is het beste van B&B Vol Liefde 2022.

Spaghetti-rel

Hoe haalt Harmjan het toch in zijn hoofd om zóveel pittige kruiden in de spaghetti te mieteren? Bij de kinderen vielen zijn kookkunsten al niet in de smaak, maar voor Harmjan kreeg de gebeurtenis een nogal pikante nasmaak… Buiten de camera’s om voelde Astrid zich flink te kakken gezet. Toen Harmjan haar in de verhitte discussie ook nog eens vast wilde grijpen gingen alle remmen los. “Dit is mijn grens!” schreeuwde Astrid. “En daar ga ook jij niet overheen!”.

Astrid en Harmjan, B&B Vol Liefde

Excuse me!

In het Italiaanse Pistoia ging het er soms verhit aan toe. Hayriye kookte van woede nadat ‘orkaan’ Désiree op een nogal boerse wijze omging met de locals. “Wait a minute! Excuse me!” schreeuwde Désiree zowat op de markt. Hayriye schaamde zich zichtbaar kapot: “Eigenlijk wilde ik er gewoon niet bij horen”, zei ze. In de B&B ging het daarna nog van kwaad tot erger. En we zouden bijna vergeten dat 'Dees' een koe nadeed in een Italiaanse slagerij. Oef...

Désiree, Libera en Hayriye, B&B Vol Liefde

Jaloezie

Petra jaloers? Nee joh, hoe kom je daar nu bij? Over de komst van Daisy met haar knalroze outfit was ze totaal niet te spreken. “Mijn eerste reactie? Oh my god. Gaan we nu weer krijgen”. En dat Hans zich helemaal anders gedroeg in Daisy’s aanwezigheid, kon ze nu niet bepaald handlen. Ze was er daarnaast zeker van dat zij naar huis zou gaan, en niet Anne Marie. Inmiddels weten we beter: Hans en Petra zijn helemaal gelukkig samen!

Petra, B&B Vol Liefde

D&D Zonder Liefde

De twee D’s leken elkaar helemaal gevonden te hebben in het Spaanse Almuñécar. Denise en sportschoolhouder Dave hadden een goede klik… en er volgde zelfs een romantische zoen! Hoewel het hart van Denise duidelijk sneller is gaan kloppen, ging het bij Dave sindsdien eigenlijk alleen maar bergafwaarts. Dat Dave in de tussentijd met complimentjes bleef strooien, dát pikt Denise niet. Als het aan haar ligt hoeft ze Dave nóóóóóit meer te zien.

Denise, B&B Vol Liefde

Tongworstelen

De vlam sloeg al snel in de pan bij Richard en Simone. Ze maakten er geen geheim van dat ze elkaar wel zagen zitten en lebberden elkaar létterlijk af, tot afgrijzen van Richards dochter. Tja, zie dát maar eens van je netvlies te krijgen!

Richard en Simone, B&B Vol Liefde

Italiaanse poetscursus

Niet alleen de B&B-houders, maar ook hun exen stelen soms de show… Hans’ ex-vrouw Libera riep Sylvia met al haar Italiaanse pit op het matje. Want hoe dúrft Sylvia het in haar hoofd te halen om te klagen over een smerig toilet?! Het is de vraag wat erger was: het klagen óf dat Sylvia vervolgens de wc schoonmaakte récht voor Libera’s neus…

Sylvia, B&B Vol Liefde

Grens na grens

De spaghetti-rel is niet de enige keer dat Astrid deelnemer Harmjan wel kon wurgen. Tegen medekandidaat Ruud biechtte hij op dat hij gezoend had met Astrid. Maar wás dat wel zo? “Dit is geen spelletje”, zegt Astrid, die het afdoet als ‘een kusje’. En ja hoor, hiermee had Harmjan alwéér een grens overschreden

Harmjan en Astrid, B&B Vol Liefde

Snelste exit ooit?

Martijn viel goed in de smaak bij een hoop vrouwen, maar er was er maar één die zijn hart wist te veroveren. Al na twee dagen wist Martijn zeker dat Fenna de ware voor hem was. De kandidaten die later arriveerden konden daar geen haarspeld tussen krijgen. Dat leverde voor Suzanne een ongemakkelijke liefdesverklaring aan Fenna op, maar zorgde ook voor misschien wel de snelste exit in de geschiedenis van B&B Vol Liefde. Martijn is dan ook diep door het stof gegaan nadat hij Linda net na aankomst alweer naar huis stuurde.

Linda en Martijn, B&B Vol Liefde

Ongemakkelijke sieraden

Het was even schrikken toen Natasja de halfnaakte Menno in de tuin zag chillen. Dat hij twee tepelpiercings had, daar moest de B&B-houdster wel even van bijkomen. “Nee, ja, god, euh, pff… Ik heb dat nog nooit meegemaakt, dat iemand dat daar heeft. Ik moet er even aan wennen”, zegt ze beduusd. Gelukkig voor Menno heeft hij geen piercings op andere… eh… onverwachte plekken. “Als het nog ergens anders zat dan eh… wordt het moeilijk hoor. Ben ik heel eerlijk in”, geeft Natasja toe.

Natasja, B&B Vol Liefde

OSM

Dat er flinke concurrentie gaande is in B&B Vol Liefde, bewijst deelnemer Tjerk misschien nog wel het meest. Hij laat er geen gras over groeien dat hij Ben een ‘Pipo de Clown’ vindt ‘met die pet op’. Tjerk voegt er aan toe dat Ben niet bij Ted past, omdat hij niet ‘OSM’ zou zijn. “Verschillende achtergronden, verschillende opleidingen. Het is een ander niveau”, zegt hij. “Ted is meer OSM. (...) OSM is Ons Soort Mensen, zeggen wij dan. Niet denigrerend bedoeld, maar dat zijn mensen die uit een andere kring komen.” Ah, gelukkig voor Ben is het in elk geval ‘niet denigrerend bedoeld’...

Ben en Tjerk, B&B Vol Liefde

Oostenrijks wonder

Na al het geruzie en het overschrijden van grenzen is daar ineens… een wonder! Wie had gedacht dat de man achter de mislukte spaghetti tóch nog het hart van Astrid zou veroveren? Het was juist door deze awkward uitbarsting dat Harmjan en Astrid dichter naar elkaar toegroeiden. Met de kennis van nu zat er in de publieke excuses van Astrid dus eigenlijk een verborgen liefdesverklaring…

Harmjan en Astrid, B&B Vol Liefde

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder