• RTL
  • TV
  • B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Tjerk dist nieuwkomer Ben: ‘Ons soort mensen’

Door Alie Sierkstra
tjerk b&b vol liefde ted ben ons soort mensen osm

B&B Vol Liefde-deelnemer Tjerk steekt zijn mening over nieuwkomer Ben niet onder de spreekwoordelijke stoelen of banken! Hij vindt Ben namelijk veel te min voor Ted: “Een ander intelligentieniveau.

Drie zoenen bij het ontbijt

Ted en Tjerk lijken elkaar helemaal te vinden in B&B Vol Liefde. Tjerk – die trouwens stiekem een oude tv-bekende is – besluit Ted voor het ontbijt al drie zoenen te geven en die laat zij zich goed smaken! Maar helaas loopt de rest van de dag anders dan Tjerk in gedachten had… Er staat namelijk een nieuwkomer voor de deur: Ben. En nog erger: Ted en Ben blijken elkaar al te kennen!

'Ted is meer OSM'

Ted begroet Ben hartelijk. Tjerk is echter totaal niet onder de indruk van de nieuwkomer. "Wat een Pipo de Clown, dacht ik, met die pet op", zo begint hij. "Ik denk dat Ben niet bij Ted past. Verschillende achtergronden, verschillende opleidingen. Het is een ander niveau", voegt hij even later toe. "Ted is meer OSM, weet je. Je moet OSM hebben."

'Een ander intelligentieniveau'

Wat bedoelt Tjerk daar precies mee? "OSM is Ons Soort Mensen, zeggen wij dan. Niet denigrerend bedoeld, maar dat zijn mensen die uit een andere kring komen. Een ander intelligentieniveau. Dat is vaak moeilijker communiceren. Dat geeft een verschil. Heel simpel." De toon is gezet! En ook Ted – die eerder nog beschuldigd werd van het enkel willen promoten van haar B&B – uit al voorzichtige twijfels: “Ben is een schat van een man, maar ik praat niet op dezelfde manier als hij het doet en wel op de manier als Tjerk het doet."

Ben lijkt zich nog van geen kwaad bewust… Of dat zo blijft, zie je morgen! Voor nu nog even wat meer lezen over B&B Vol Liefde? Check snel onze overzichtspagina met al het laatste nieuws. Zo vragen we ons hardop af of ‘serieuze’ Denise eigenlijk wel in het programma pastEn vertellen je meer over de bekoelde liefde tussen Richard en oud-deelnemer Jacob.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.