Over Veronica Superguide

Veronica Superguide
© Veronica Superguide

Jouw gids in de jungle van tv, films en series

Wat moet ik kijken? En waar? Veronica Superguide geeft het antwoord. Wij tippen niet alleen de beste TV-programma’s, series en films, maar laten je kennismaken met de onontdekte parels. We gidsen je graag door het enorme aanbod van programma's op TV, series en films op streamingdiensten en in de bioscoop. We steken nooit onze mening onder stoelen of banken. Veronica Superguide is al jarenlang dé expert die jou helpt keuzes te maken.

We brengen interviews met de sterren, houden je op de hoogte van het laatste nieuws en laten je in onze recensies weten wat wij ervan vinden. We informeren én inspireren jou om zo tot de beste keuze te komen. We schrijven op een toegankelijke en persoonlijke manier voor een zo breed mogelijk publiek. Altijd met kennis van zaken en soms met een knipoog. Bij Veronica Superguide staat de liefde voor TV, series en films voorop.

Veronica Superguide is actief op vele platforms en bereikt maandelijks meer dan 3 miljoen lezers. Volg ons dagelijks via veronicasuperguide.nl, via Instagram, Facebook, Twitter en via onze nieuwsbrief. Of via ons wekelijkse magazine Veronica Superguide. Luisteren kan ook, via onze podcast Bankplakkers en je zult ons geregeld als expert zien in verschillende andere DPG titels zoals AD, Nu.nl, Flair, Libelle en Margriet.

Historie

Veronica Superguide (voorheen Veronica Magazine) wordt uitgegeven door Veronica Uitgeverij BV, sinds 20 april 2020 onderdeel van DPG Media. Veronica is begonnen als zeezender Radio Veronica, later is daar een TV-station en Veronica Magazine bijgekomen. Inmiddels zijn de verschillende takken gescheiden. Talpa is eigenaar van TV-en radio-zender Veronica, terwijl het magazine en de site veronicasuperguide.nl sinds 2020 toebehoren aan DPG Media. 

Klantenservice 

Voor vragen over je abonnement kun je contact opnemen met onze Klantenservice. Een abonnement afsluiten? Bekijk hier alle aanbiedingen.

Contact

We zijn het makkelijkst bereikbaar via Facebook of Instagram.

E-mail

Als je liever een mailtje stuurt, kan dat naar redactie@veronicasuperguide.nl. We reageren binnen vijf werkdagen. 

Telefoon

088 5500250 

Bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur

Adres

DPG Media B.V. 

Capellalaan 65

2132 JL Hoofddorp

Postbus 1900 

2130 JH Hoofddorp 

Samenwerken met Veronica Superguide

Wil je adverteren in Veronica Superguide of samen met ons een campagne opzetten? Bekijk de mogelijkheden of neem direct contact op met sales.nl@dpgmedia.nl / 088 556 77 7

Colofon

Creative director: Guido den Aantrekker 

Hoofdredactie: Christiaan Ruesink

Artdirector: Lisa Broos

Content Manager: Gijsbert de Fokkert

Online Manager: Sabine Kok

Commercieel Manager: Natalie Verhoeff

Redactie: Robin HeerkensPeter Koelewijn, Romy van Krieken, Jan Lieftink, Kees Jan Spapens, Ruben Praster, Rogier van Schijndel, Marieke van Zoelen, Elsemieke Wormhoudt, Merel van BaalStefan Keerssemeeckers, Emma de Wijer, Eveline van Gils, Lise Knipping, Birgit Roobol, Olivier van Kuyen, Alie SierkstraNoah de Bruijn

Columnisten: Gerard Ekdom, Robert Doornbos en Tina Nijkamp.

Lees hier meer over de redacteuren.

Privacy

Veronica Superguide respecteert je privacy. Lees voor meer informatie over het privacy- en cookiebeleid van DPG Media.

KvK 34172906

BTW NL810828662B01