Superguide.nl: meer heb je niet nodig

Door Redactie
Superguide.nl: meer heb je niet nodig

Wat je allemaal kunt vinden op onze vernieuwde site.

Wat zijn we trots op onze fonkelnieuwe site én het feit dat Veronica Magazine nu officieel door het leven gaat als Veronica Superguide. Van twee kanten komen we op je af met álles wat je wilt weten over films, series en televisie. Maar… wat doen we eigenlijk allemaal op deze site? Online manager Steven Kok (over wie je hier meer leest!) vertelt.

Oké, we komen binnen op Superguide.nl. Wat treffen we daar aan?

“Ontzettend veel. Je vindt bij ons dagelijks het laatste van alle streamingdiensten. Maar ook hele diverse best of-lijsten, samengesteld door ons team van redacteuren. Van heel actueel (dit wil je deze maand kijken op Netflix) tot bijvoorbeeld lijsten met de beste zomerfilms ooit. En natuurlijk lees je bij ons ook al het leukste entertainmentnieuws."

Superguide.nl: meer heb je niet nodig

Daarnaast zijn we sinds Veronica Magazine is omgetoverd in Veronica Superguide nog meer gaan samenwerken met het blad, en vind je steeds meer aspecten uit het blad ook op onze site. Dat gaan we steeds meer doen, bijvoorbeeld even achter de schermen kijken bij een fotoshoot met een BN’er.”

Hoe helpen jullie mensen aan de beste kijktips?

“Wij weten wat er speelt, wat er vandaag te zien is en wat er uitkomt, en we begrijpen dat smaken erg kunnen verschillen. We willen je helpen als je de vetste nieuwe horrorfilm op Netflix zoekt, maar ook als je een fijne nieuwe detective op de NPO wilt kijken. In het komende jaar gaan we daar meer op inzetten: dat je online je eigen profiel aanmaakt zodat we leren wat jij leuk vindt, en je op basis daarvan dingen kunnen tippen. Zo worden we dé database als je iets te kijken zoekt. Even naar onze zoekfunctie en hop: daar is de film die jij vanavond gaat kijken. En misschien vind je gelijk ook nog tips voor de rest van je week.”

Superguide.nl: meer heb je niet nodig

Wat doet Superguide.nl dat anderen niet doen?

“We zijn ontzettend compleet. We zijn een tv-gids, maar laten je ook weten waar je moet zijn op streaming, waarvoor je naar de bios wil. Als je het op een scherm, hoe groot of klein ook, kunt kijken, weten wij er alles van. En: we hebben onze eigen mening, onze eigen smoel en maken onze eigen selectie van dingen waarvan wij geloven dat die een snaar raken bij heel veel mensen.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.