De Veronica Superguide Redactie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Veronica Superguide Redactie

Dit is de Veronica Superguide Redactie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Ruben Praster

Dag in dag uit houdt onze redactie je op de hoogte van alles op het gebied van entertainment. Maar wie zijn deze redders, deze toegewijde gidsen die jullie meenemen door de wereld van films, series en tv? Een voorstelrondje: 

Robin Heerkens

Robin Heerkens

Werken voor Superguide gaf Robin eindelijk een uitlaatklep om zijn superhelden-obsessie (ja, DC én Marvel) van zich af te schrijven. Hij is trouwens ook best te porren voor gave Netflix Originals en slaat door zijn bios-abbo bijna geen enkele nieuwe film over. Guilty pleasure? Riverdale!

Stefan Keerssemeeckers

Stefan Keerssemeeckers 

Deze freelance journalist ademt films, series, games en (rock)muziek; wetenschappers staan voor een raadsel. Gaat op Tokyo Monogatari net zo hard als op Plan 9 From Outer Space. Vindt Adam West de enige Batman die ertoe doet, en vertelt hier binnenkort meer over in zijn aankomende, driedaagse seminar ‘Waarom Adam West de enige Batman is die ertoe doet’.

Twitter: @Stiff

Peter Koelewijn

Peter Koelewijn

Peter Koelewijn is geen familie van de gelijknamige zanger en já hij krijgt die vraag wekelijks gesteld! Qua kijkgedrag eet hij alles: van Game of Thrones en Star Wars tot New Girl, Luther en RTL Boulevard. Soms betrappen we hem ook op het lezen van een boek of het spelen van een game. Popcorn vindt Peter niet lekker dus hij is degene die altijd zo met een chipszak ritselt in de bios.

Twitter: @Pskoelewijn

Ruben Praster

Ruben Praster

Filmliefhebber van het eerste uur. Vond als kind Kickboxer 3 de beste film ooit, maar vindt nu alles van Michael Mann geweldig… ja zelfs Miami Vice. Is in het weekend altijd in de bioscoop te vinden of speurt YouTube af naar gratis filmklassiekers. Heeft daarnaast altijd een nutteloos filmweetje paraat en mist filmtrailers die beginnen met de tekst ‘In a city…’

Alie Siekstra

Alie Siekstra

Alie wil bekend genoeg worden om mee te mogen doen aan Wie is de Mol. Tot die tijd binget ze series als The Handmaid’s Tale, You en Mindhunter. Hmm… Bij nader inzien zou ze haar tv waarschijnlijk toch teveel gaan missen. Ze gamet namelijk ook nog eens enorm graag.

Twitter: @Aaltje_s

Sabine Kok

Sabine Kok

Laat zich steevast beïnvloeden door suggesties van streamingdiensten en heeft daardoor een genre overstijgende (en zeer schizofrene) kijklijst. Van Stranger Things tot Sex Education, van Tiger King tot You en zo’n beetje alles wat daar tussenin zit. Heeft veruit de meeste kijkuren gestoken in RuPaul’s Drag Race (en de herhalingen ervan). Vindt romcom’s eigenlijk nooit grappig, maar kan nog steeds lachen om de Benedict Cumberbatch name generator. Heeft de M&M’s, het ijs en de pilsbeugel al achter de kiezen voordat de film überhaupt begint. 

Eline Elsinga

Eline Elsinga

Eline’s dag is niet compleet zonder een Friends-aflevering te kijken. Een dag niet gekeken is een dag niet geleefd, dat is haar levensmotto. Geen wonder dat ze deze comedy-serie inmiddels al vier keer van begin tot eind heeft gezien. Gelukkig is ze ook wakker te maken voor andere series: Grey's Anatomy, The Bold TypeBridgerton, noem het maar op! Haar allergrootste guilty pleasure? Alle Disney-films, met in het bijzonder Toy Story

Klaas Kaptijn

Klaas Kaptijn

Met een staat van dienst van meer dan twintig jaar bij Veronica, lijkt de ambitie van deze film- en seriegrootverbruiker om onderdeel van het meubilair te worden in elk geval vervuld. Wat blijft er dan nog over om na te streven? Klaas doet in elk geval z'n best om dat erelidmaatschap van de Pixar-fanclub veilig te stellen en ervoor te zorgen dat de jeugd van tegenwoordig de kwaliteiten van eighties-actiehelden leert waarderen.

Lees verder