• Nieuws

Humberto Tan maakte de grootste comeback van het jaar

Door Redactie
Humberto Tan

2021 zit er bijna op en Veronica Superguide strooit met Awards om eens even lekker terug te blikken op een bijzonder jaar. Wie maakte de meest geslaagde comeback van het jaar? Uiteraard kan alleen Humberto Tan er met deze titel vandoor gaan.

Check hier alle winnaars en verliezers van de Veronica Superguide Awards.

Humberto Tan pakt de ‘Meest Geslaagde Comeback Van Het Jaar’-award van Veronica Superguide. De kijkcijfers van zijn RTL-talkshow Humberto waren fantastisch. We waren vaak onder de indruk van de mooie optredens en lagen soms in een deuk door de verrassende verschijningen, waarvoor een gebotoxte BN’er zelfs een award heeft gewonnen.

Humberto Tan maakte de grootste comeback van het jaar

Meest Geslaagde Comeback van het jaar

RTL trok in 2018 de stekker uit Humberto Tan’s RTL Late Night en een jaar daarna deed de omroep hetzelfde met RTL Late Night met Twan Huys. Gelukkig vond Humberto meer succes in zijn eigen talkshow Humberto. Ook had de talkshowhost Twan Huys te gast…awkward, want het ging over RTL Late Night en dat is voor beide heren niet het leukste onderwerp.

De Veronica Superguide Awards 2021

Welke BN'er zorgde voor de grootste overkill? Wat was de meest spraakmakende tv-ruzie van het jaar? Wat was de grootste tv-verrassing van 2021? Dat en nog veel meer check je in ons overzicht met alle winnaars van de Veronica Superguide Awards 2021.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.