Dirk Kuijt bij Humberto

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dirk Kuijt bij Humberto

Humberto-kijkers in de war door Dirk Kuijt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Bij Humberto Tan vertelden oud-voetballers Wesley Sneijder, John Heitinga, Mark van Bommel én Dirk Kuijt over hun nieuwe programma Villa Oranje. Kijkers kregen de schrik van hun leven: “Wat is er met Dirk Kuijt gebeurd?”

Sportliefhebbers waren al een tijdje op de hoogte van Dirk Kuijts… nieuwe look. Toen de oud-voetballer begin dit jaar te gast was bij Ziggo Sport, leek hij helemaal strakgetrokken. René van der Gijp bemoeide zich ermee: “Dit moet je niet doen!”

Kijkers van Humberto zagen de oud-Feyenoorder blijkbaar voor het eerst, waardoor de discussie weer helemaal opnieuw begon.

Villa Oranje

In de nieuwe Videoland-show Villa Oranje trekken oud-voetballers Van Bommel, Kuijt, Sneijder en Heitinga naar Ibiza. Daar spreken ze met elkaar en Frank Evenblij over hun voetbalcarrière, in de aanloop naar het Europees Kampioenschap voetbal van 2021. Ze praten natuurlijk veel over sport, maar er is ook plek voor de nodige voetbalhumor. Mark van Bommel lag al na vijf minuten in het zwembad!

Villa Oranje is vanaf 14 mei te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Ophef bij Humberto!

Vorige week was zanger Waylon te gast die een enorme berg kritiek te verduren kreeg. Hij leek in de talkshow het gedrag van Ajax-supporters goed te praten die massaal het landskampioenschap vierden.

Humberto is iedere zondag om 21.30 uur te zien op RTL4.

Lees verder