Dirk Kuyt en René van der Gijp

Veronica Superguide logo
Dirk Kuyt en René van der Gijp

René van der Gijp geeft 'onherkenbare' Dirk Kuyt advies: 'Moet je niet doen'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Oud-topvoetballer Dirk Kuyt wist donderdagavond behoorlijk wat tongen los te maken met zijn uiterlijk. Met zijn frisse kapsel, sexy stoppelbaardje, hippe coltrui... en volgens René van der Gijp flinke botox... is de stervoetballer amper nog terug te herkennen. 

René van der Gijp heeft dan ook één advies aan de voormalig aanvaller van Feyenoord: "Stop daarmee!"

Botox en fillers

René kreeg na het zien van de beelden van Ziggo Sport zelfs flashbacks naar vroegere jaren. "Toen ik jong was, was er een tijd dat iedereen met een beugel liep. Bij iedereen die een beetje had wat ik had, moest er gelijk een beugel in. Nu heb ik het idee dat iedereen die de 30 is gepasseerd opeens aan de botox en de fillers wil." Daar moet René zelf niets van weten. "Dat moeten ze niet doen, joh. Ik weet zeker dat we binnen nu en 15 jaar erachter komen dat iedereen er misvormd bijloopt." 

De nieuwe Harry Potter-serie!

Opmerkelijke keuzes

Waar René zich nog inhoudt, is 'knikkervriend' Johan Derksen wat minder vriendelijk. "Hij is compleet de weg kwijt", kan hij het niet laten om te reageren. Dat vindt Wilfred Genee wel erg ver gaan, maar daar heeft Johan geen boodschap aan. "Als je dit doet, ben je compleet de weg kwijt. Hij woont in Huis ter Duin, dat vind ik ook al ongebruikelijk, en hij doet dit soort dingen. Dan moet je toch eens professionele hulp gaan zoeken." Tja, zo zijn de meningen verdeeld.Beluister hieronder het hele fragment terug.

Geen reactie

Of Dirk Kuyt nu echt fillers of botox heeft gebruikt of dat er misschien wel heel iets anders aan de hand is, is overigens niet duidelijk. De voormalig voetballer heeft namelijk niet gereageerd op alle uitingen over zijn uiterlijk. Daarom laten we het graag in het midden! 

Lees verder