Bankplakkers #3: Fate: The Winx Saga, Snowpiercer seizoen 2 en Avatar 2

Door Redactie
Bankplakkers #3: Fate: The Winx Saga, Snowpiercer seizoen 2 en Avatar 2

Redacteuren Steven Kok, Debby Nobel en Peter Koelewijn hebben helemaal geen last van de avondklok. Verplichte kijktijd! Ze bespreken in de laatste podcast onder andere de nieuwe Harry Potter-serie, Avatar 2 en natuurlijk de nieuwste Netflix-releases.

Netflix hit Fate: The Winx Saga

Hoe goed is Fate: The Winx Saga? Onze recensie is snoeihard maar misschien is Debby er positiever over? Steven zette ondertussen The White Tiger op, een Indiase Netflix-film die hoge ogen gooit vanwege zijn aangrijpende verhaal. En Peter kocht een kaartje voor de hypetrein genaamd Snowpiercer. Seizoen 2 is begonnen, wat reden genoeg is voor hem om humor eigenhandig te vermoorden met een wagonlading slechte treingrappen.

Gelukkig gebeurt die ongein voordat de TV Koning de podcast studio instapt. Hij wil het hebben over Hunted VIPS, want zelfs Bekende Nederlanders zijn niet meer veilig voor de opsporingsdienst. Het programma wordt wekelijks op maandagavond uitgezonden op NPO3.

De nieuwe Harry Potter-serie

Blijf vooral plakken want de Bankplakkers kijken ook in de toekomst. Bijvoorbeeld naar de onlangs aangekondigde Harry Potter-serie voor HBO Max. Wij hebben al wat ideeën waar die over moet gaan. Ook vroeg een luisteraar wat er nou met Avatar 2 aan de hand is. Komt die film nog wel dit decennium? De Bankplakkers geven je een update!

Luister de podcast hieronder of via jouw favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

03:32 - Nieuwe Harry Potter-serie08:06 - Snowpiercer S213:48 - The White Tiger19:36 - Fate: The Winx Saga26:00 - Andere releases28:46 - TV-Koning: Huted VIPs33:14 - Geluidskluis38:04 - Luisteraarsvraag: Avatar 2

Vind hier meer informatie over de podcast Bankplakkers

Bankplakkers is een wekelijkse podcast die elke donderdag uitkomt.