Yolanthe Cabau, interview Linda

Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau, interview Linda

Yolanthe openhartig over breuk met Wesley Sneijder: 'Lag op de grond van verdriet'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Yolanthe Cabau houdt normaal gesproken haar kaken stevig op elkaar als het om haar scheiding met Wesley Sneijder gaat, maar voor Linda Magazine heeft de actrice nu een uitzondering gemaakt.

"Nadat Wesley en ik uit elkaar gingen, lag ik letterlijk op de grond van verdriet", vertelt ze openhartig tijdens een dubbelinterview met Amerika-correspondent Michiel Vos. "En dan moest ik in de bladen lezen dat het aan míj lag, of dat het mij alleen maar om geld ging. Nooit eerder heb ik zo'n pijn ervaren. Ik lag onderuit, en toen kreeg ik ook nog ten onrechte trappen na."

Ander beeld scheppen

Toch heeft ze er ondanks deze heftige reacties nooit aan gedacht om social media voorgoed vaarwel te zeggen. "Omdat ik dankzij sociale media een eigen stem kreeg. Tot die tijd werd er een beeld van mij gecreëerd door de bladen. Een Yolanthe die heel ver van mij af stond. En ik kon niets terugzeggen", schemert ze door, terwijl er dus overduidelijk wel een andere kant was...

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Op het juiste pad blijven

"Voetballers hebben een beperkt aantal topjaren, dus zijn carrière ging nog altijd voor", blikt Yolanthe terug op haar huwelijk met de topsporter. Ze zorgde er dan ook altijd voor dat ze op tijd weer terug was van haar eigen klussen in Nederland om er voor hem en hun gezin te zijn. "Wesley was een ontzettend goede voetballer, maar moest wel op het pad van het topsportleven worden gehouden. Eigenlijk was dat voor mij ook een fulltime job."

Team voor het leven

Daardoor had de actrice geen tijd om zelf ook nog een rol aan te nemen, al kreeg Yolanthe die zelfs vanuit Amerika aangeboden. "Als ik dat wel had gedaan, was Xess er niet geweest. En mijn zoontje is het beste dat me ooit is overkomen. Dus het moest zo zijn, en ik geloof dat mijn tijd nog wel komt." Dit voelt echter voor haar niet als een opoffering. "Ik dacht echt dat wat wij hadden voor het leven zou zijn. Dus dan opereer je als een team."  Helaas mocht dat laatste alleen niet zo zijn!

Het hele interview met Yolanthe en Michiel Vos lees je in de nieuwste Linda. 

Lees verder