Yolanthe Cabau vertelde bij Jinek iets meer over haar scheiding van Wesley Sneijder.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau vertelde bij Jinek iets meer over haar scheiding van Wesley Sneijder.

Gemist: Yolanthe Cabau over de scheiding van Wesley

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Yolanthe Cabau vertelde gisteren over haar nieuwe serie DNA bij Jinek. Eva kon het natuurlijk níét nalaten om even naar haar breuk met Wesley Sneijder te vragen.

Yolanthe Cabau was gisteravond bij Eva Jinek te gast, en het was al een tijdje geleden dat ze op de buis te zien was. In een heftige uitzending, met rechtbankverslaggever Saskia Belleman en Peter R. De Vries over de zaak Nicky Verstappen, had Yolanthe moeite om zich een houding te geven.

Uiteindelijk vertelde ze over haar nieuwe politieserie DNA, één van de beoogde nieuwe hits van SBS6. Uiteindelijk waagde Jinek het er toch op om haar te vragen naar haar privéleven dat onlangs op straat kwam te liggen.

Begin dit jaar werd bekend dat het niet goed ging met het huwelijk tussen Yolanthe en voetballer Wesley Sneijder. Het stel zou scheiden, toen weer niet, en ging uiteindelijk toch uit elkaar. Wesley gaat hier vooralsnog minder goed mee om dan Yolanthe: de oud-voetballer ruïneerde onlangs straalbezopen de auto van zijn buren.

DNA

Yolanthe beaamde dat ze de laatste jaren vooral voor haar gezin en de carrière van Wesley in het buitenland zat, en haar hoofdrol in DNA een breuk vormt; een nieuw begin. Volgens de actrice heeft ze nu weer de kans om haar eigen dromen na te jagen.

“Om eerlijk te zijn vond ik het sowieso wel spannend om hier vanavond te zitten, omdat er veel gebeurd is en het nog steeds best wel turbulent is. Ik wil er eigenlijk ook niet te veel over zeggen.” Op de vraag of Eva kon concluderen of het goed met haar gaat, antwoordde Yolanthe met ‘ja’, hoewel het niet de meest overtuigende ‘ja’ was die we ooit hoorden. Het is ook nogal wat, allemaal.

De spannende serie DNA is vanaf donderdag 29 augustus te zien op SBS6. Vanaf 20:30 uur zien we Yolanthe in actie als de keiharde agente Lara Noort. De hele uitzending van Jinek kijk je hier terug bij de NPO.

Lees verder