Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder

Wesley en Yolanthe gaan scheiden

|
|

Laatste update:

De geruchten gingen al langer, maar nu is het dan toch echt zo: Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau zetten een punt achter hun huwelijk.

Jeugdliefde

RTL Boulevard bracht het nieuws over de scheiding tussen Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau als eerste naar buiten. Nu werd er in de roddelrubrieken wel vaker gesproken over een aanstaande breuk van het echtpaar, maar deze keer heeft de agent van Yolanthe de berichtgeving van het RTL-programma bevestigd. Voor Wesley Sneijder is het de tweede scheiding in zijn 34-jarige leven. Hij verbrak in 2009 het huwelijk met zijn jeugdliefde Ramona.

Adoptie

Wesley en Yolanthe stapten in 2010 in het huwelijksbootje. Zij gaven elkaar het ja-woord in Italië, nabij Florence. In 2015 kregen zij een zoontje, genaamd Xess Xava. Opvallend genoeg liet het showbizzduo dit najaar nog weten druk bezig te zijn met de adoptie van een kindje. Onlangs verhuisde het tweetal naar Qatar. Daar speelt Wesley bij voetbalclub Al-Gharaffa. De voormalige geliefden willen verder niet zeggen wat de reden is geweest voor het stranden van de relatie.

Lees verder