De cast van DNA op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van DNA op SBS6

Perfecte match: Yolanthe scoort hoofdrol in politieserie DNA

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eind augustus gaat de nieuwe politieserie DNA in première. Aan niemand minder dan Yolanthe de taak om de straten van Nederland een stukje veiliger te maken!

Hoge prijs

In DNA speelt Yolanthe Cabau de rol van de Amsterdamse rechercheur Lara Noort. In haar werk wordt ze dagelijks geconfronteerd met moord en misdaad. Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Samen met haar collega’s bij de Amsterdamse politie en een ambitieuze Officier van Justitie vormt zij een sterk team in de strijd tegen de onderwereld. Maar Lara komt er al snel achter dat ze door haar werk een hoge prijs moet betalen in haar privéleven…

Spanning

Op de Instagram-pagina van SBS verscheen alvast een eerste trailer van DNA. Daarin is te zien dat er ook belangrijke rollen zijn weggelegd voor acteurs als Loes Haverkort (Celblok H), Maaike Martens (De Luizenmoeder) en Hans Kesting (Moordvrouw). De reeks is geproduceerd door Talpa Fictie, de productiemaatschappij die eerder tekende voor hitseries als Gooische Vrouwen en Divorce. Volgens de zender belooft DNA een perfecte match te worden van seks, spanning, misdaad en romantiek!

DNA is vanaf 29 augustus iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Lees verder