Wesley Sneijder tijdens zijn eigen afscheidsceremonie, samen met Yolanthe

Veronica Superguide logo
Wesley Sneijder tijdens zijn eigen afscheidsceremonie, samen met Yolanthe

Lallende Wesley Sneijder vernielt auto in uitgelekte beelden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisteren maakte 6 Inside bekend dat Wesley Sneijder in de nacht van zondag op maandag is opgepakt. Hij vernielde een auto. Nu zijn de beelden opgedoken...Het voorval vond plaats in een Utrechtse straat, vlakbij de wijk Ondiep waar Wesley opgroeide. In de beelden - door Shownieuws gedeeld - zien we een lallende Wesley Sneijder, die een auto molesteert en kust met een vrouw. Hij richtte voor 6000 euro schade aan. 

Wesley Sneijder opgepakt

Een anoniem gehouden buurtbewoner vertelt Shownieuws dat de voetballer - die recent afscheid nam van zijn Yolanthe - 'al lallend' van alles vernielde, tegen de auto plaste en de eigenaren van de auto in shock achterliet. Het steekt de slachtoffers dat 'Wes' zelf niets meer van zich liet horen. Hij trof een schikking met de politie en betaalde alle schade via zijn advocaat. 

Wes en Yo

Het is verder niet bekend wáárom Wesley zo tekeer ging. Het is 't eerste dat we van hem horen en zien sinds zijn veelbesproken breuk met Yolanthe. Hier zei hij toen zelf over: 'Ik heb het verknald'. Ook hier weten we niet wat hij daar nou mee bedoelde. Zoals je al kon raden: Wesley Sneijder zelf voelt weinig voor een reactie. "Ik ga niet in op onzinverhalen", zo vertelt hij aan RTL Boulevard...

Lees verder