Scheiding afgewend? ‘Yolanthe en Wesley gaan weer samenwonen’

Veronica Superguide logo
Scheiding afgewend? ‘Yolanthe en Wesley gaan weer samenwonen’

Scheiding afgewend? ‘Yolanthe en Wesley gaan weer samenwonen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Volgens Privé is de verzoening tussen Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder een feit! De twee hebben hun irritaties opgelost en gaan zelfs alweer samenwonen. Anders gezegd: de scheiding is van de baan! Om ervoor te zorgen dat de bom niet weer barst, gaat er echter wel het een en ander veranderen in de relatie.

Yolanthe en Wesley weer samen?

Een bekende van de familie heeft Privé laten weten dat Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder hun problemen grotendeels hebben opgelost. Daarvoor waren lange en intieme gesprekken nodig. Inmiddels zien de twee hun toekomst weer zonnig in. Dat was in maart echter nog anders… Toen liet het paar weten na negen jaar huwelijk te gaan scheiden! Kort daarop liet Wesley via Instagram weten het verknald te hebben, maar er alles aan te willen doen om de breuk te lijmen.

Glamourkoppel for life?

En dat lijkt dus gelukt! Wesley schijnt volgens Privé zelf gezegd te hebben dat de scheiding van de baan is. Sterker nog: hij vindt dat hij al veel te lang zonder zijn Yolanthe is geweest. Zodoende lijkt het glamourkoppel ook alweer samen te gaan wonen.... Yolanthe's manager Xenia Kasper ontkent echter dat er sprake is van een hereniging tussen Wes en Yo. Zij laat het ANP weten dat er volgens haar niets is veranderd aan de situatie. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Lees verder