Angela de Jong van het AD

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong van het AD

Angela de Jong denkt dat BNNVARA liegt over Tik M Aan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige week werd Tik M Aan voor onbepaalde tijd van de buis gehaald. Volgens BNNVARA waren er bij drie van de deelnemende teams coronabesmettingen vastgesteld. Maar in de nieuwste AD Media Podcast twijfelt Angela de Jong of dat de enige reden is dat de nieuwe spelshow met Emma Wortelboer en Frank Evenblij uit de programmering is geschrapt.

Perfect excuus

Dat Tik M Aan op zaterdag is natuurlijk ook een drama”, zo opent Angela de Jong aanval op het BNNVARA-programma. Wanneer haar wordt gevraagd of het gek is dat de zaterdagavondshow is gecanceld vanwege corona, antwoordt zij: “Ik moet eerlijk zeggen: toen ik het las, ik dacht ‘nou jongens, corona?’. Of het komt ze heel erg goed uit of dit was het perfecte excuus om de boel van de zender te halen.”

Angela de Jong denkt dat BNNVARA liegt over Tik M Aan

In de marge

Volgens Angela de Jong wordt Tik M Aan verplaatst naar de zomerprogrammering. “Niemand mist het, dan frommelen ze het wel ergens in de marge weg”, meent de televisierecensente. Opvallend detail: volgens De Jong was de tweede aflevering van Tik M Aan al opgenomen voordat deze uit de programmering werd gehaald.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Zapp

Het is trouwens niet de eerste keer dat Angela de Jong uithaalt naar Tik M Aan. Eerder schreef zij al dat de spelshow van BNNVARA meer op zijn plek was bij kinderzender Zapp dan op de primetime van zaterdagavond.

Lees verder