Emma Wortelboer en Frank Evenblij in Tik M Aan van BNNVARA

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Emma Wortelboer en Frank Evenblij in Tik M Aan van BNNVARA

BNNVARA haalt Tik M Aan uit programmering

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Slecht nieuws voor de fans die uitkeken naar een nieuwe aflevering Tik M Aan: de spelshow van BNNVARA zal vanavond niet te zien zijn.

Volgens het AD zijn er in drie van de deelnemende Tik M Aan-teams coronabesmettingen vastgesteld. Om die reden trekt BNNVARA tijdelijk de stekker uit de zaterdagavondshow met Emma Wortelboer en Frank Evenblij. De uitzending van vanavond zal in ieder geval worden vervangen door een aflevering van Ik Vertrek: Even Weg van AVROTROS.

Rube Goldberg

Tik M Aan ging vorige week van start bij BNNVARA. In deze nieuwe spelshow moeten deelnemers even creatieve als complexe Rube Goldberg-machines bouwen. Angela de Jong is vooralsnog niet erg onder de indruk van de zaterdagavondshow. Volgens de columniste is Tik M Aan een goedkope poging om mee te liften op het succes van programma’s als Marble Mania en Lego Masters.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Concurrentie

Laatstgenoemde hoeft zich trouwens nog geen zorgen te maken over de concurrentie van de NPO: RTL scoorde met LEGO Masters vorige week ruim een miljoen meer kijkers dan Tik M Aan. Het is nog niet bekend wanneer het spelprogramma met Emma Wortelboer en Frank Evenblij terugkeert op de buis.

Lees verder