Twan Huys bij Humberto

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Twan Huys bij Humberto

Twan Huys te gast bij Humberto: 'Moeten we het er even over hebben?'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond schoof Twan Huys aan bij Humberto om te praten over het nieuwe seizoen van zijn programma College Tour. Daar is op zich niks mis mee, maar wél een beetje ongemakkelijk als je op de hoogte bent van de geschiedenis tussen de twee! "Moeten we het er even over hebben, Twan?", vraagt Humberto voordat ze aan het gesprek beginnen.

RTL Late Night

We gaan even terug naar 2018. In dat jaar moest Humberto namelijk - tegen zijn zin in - afscheid nemen van zijn programma RTL Late Night, omdat de kijkcijfers terugliepen. Twan Huys nam het stokje van hem over, iets waar Humberto nogal moeite mee had. Maar na ongeveer een half jaar bleek dat Twan het programma niet kon redden, waarna ook hij ermee stopte. En nu zaten de twee dus bij elkaar in dezelfde studio.

Ongemakkelijk?

"Moeten we het er even over hebben, hier aan tafel? Vind jij het ongemakkelijk, of niet?", vraagt Humberto. Maar daar heeft Twan geen last van. En Humberto zelf eigenlijk ook niet. Op de vraag of hij nog speciale herinneringen heeft aan RTL Late Night nu hij hier weer zit, antwoordt Twan dat dat hoofdstuk wel is afgesloten. "Ik ben met heel andere dingen bezig die ik heel leuk vind, zoals je net liet zien. Wat ik ook wel raar vind: deze studio waar wij nu zitten is niet de studio waar ik het programma presenteerde. Dat was ergens anders.”

College Tour

Dat 'andere' waar Twan mee bezig is, is een nieuw seizoen van zijn programma College Tour, waarvan hij eerder al hoopte dat dat terug zou komen. Het enige programma dat hij moeilijk vond om los te laten toen hij overstapte naar RTL, zo vertelt hij aan Humberto. Vandaag en morgen (4 en 5 oktober) ontvangt Twan Evan Spiegel, oprichter en CEO van Snapchat, en Margaret Atwood, de schrijfster van de enorm populaire boeken waar de serie The Handmaid's Tale op is gebaseerd.

College Tour zie je op 4 en 5 oktober vanaf 20.35 uur op NPO2. De aflevering van Humberto met Twan als gast kun je terugkijken op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder