Bom gebarsten tussen B&B Vol Liefde-Jacob en Richard!

Door Emma de Wijer
Jacob en Richard

Er leek een mooie vriendschap te zijn opgebloeid tussen B&B Vol Liefde-sterren Jacob en Richard, die allebei een bed & breakfast in Portugal hebben. Maar de band lijkt bekoeld. "Wil Richard nooit meer zien!"

Fijne ontmoeting

Begin dit jaar ontmoetten de spraakmakende B&B Vol Liefde-sterren elkaar voor het eerst. Jacob was erg over Richard te spreken. "Had een goede ontmoeting met Richard van B&B part 2, ik wens hem het allerbest", schreef hij destijds op zijn Facebookpagina. Op dat moment was het nog niet duidelijk of Richard ook gevolgd zou worden in het datingprogramma. "Hij is authentiek, wens dat hij erbij is."

Bom is gebarsten

Maar de vriendschap lijkt voorbij. "Sinds eergisteren is hij voor mij historie! Wil hem nooit meer zien", spuwt Jacob nu op zijn Facebookpagina. Inmiddels heeft de B&B-eigenaar de post verwijderd. Wat er precies is voorgevallen, is niet duidelijk. Wel laat hij in een reactie op Facebook weten: "Ik heb Richard gecomplimenteerd op mijn Facebookpagina, toen hij zich misdroeg tegenover mij en zijn eigen gasten heb ik hem op zijn plaats gezet! Ik mag fijne dingen zeggen maar ook nare als hij dat verdiend ! Zeker om mijn eerste compliment te neutraliseren." Verder wil Jacob er niet dieper op in gaan. "Maar het is de waarheid en ik heb ervan geleerd. En ik hoop Richard ook."

Jacob Facebook
© Facebook

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland. Van De Ware Jacob komt elke vrijdag een nieuwe aflevering op de streamingdienst!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.