• B&B vol Liefde

Ook Tjerk uit B&B Vol Liefde blijkt oude tv-bekende

Door Robin Heerkens
Tjerk B&B Vol Liefde 2022

Verrassing! Nee, helemáál niet, natuurlijk. We hebben er weer eentje hoor: Een B&B Vol Liefde-kandidaat die al eerder op tv kwam. En in dit geval, we hebben het over Teds nieuwe date Tjerk, ging hij via de beeldbuis op zoek naar de liefde.

Déjà vu! Elke paar dagen popt er wel weer een B&B Vol Liefde-kandidaat op die toevallig al in een ander programma zat. Zo blijken kandidaten Frank en Petra oude tv-bekenden, verscheen Alex in Lang Leve de Liefde, net als Piet en Hayriye en eh... nu zijn we er vast een aantal vergeten. Klaar voor de volgende? Tjerk, Teds nieuwste 'tête-à-tête'-kandidaat, blijkt ook geen tv-maagd.

Tjerk in Hotel Romantiek

Kijkers moesten heel even graven, maar vijf jaar geleden kon je Tjerk in al zijn glorie al eens aanschouwen. In 2017 dook hij op in het KRO-NCRV-programma Hotel Romantiek. Hierin gingen 24 single zestigplussers (de ene helft mannen, de andere helft vrouwen) naar Zwitserland, waar ze in een fancy hotel verbleven. De ouden van dagen leerden elkaar steeds beter kennen en moesten ook samen opdrachten doen. Het programma, gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en de gasten van Streetlab, bleek géén liefdesvoltreffer voor Tjerk: er sloeg uiteindlijk geen blijvende vlam in de relatiepan.

Tjerk Hotel Romantiek
© NPO Plus

Tjerk in Hotel Romantiek

Al kon je dat natuurlijk wel raden. Anders reageerde hij natuurlijk niet op de oproep van Ted! De eerste indrukken van de twee? Ze vinden elkaar aardig en vuren meteen allerlei vragen op elkaar af. Ook zijn er (nog) geen ergernissen. So far, so good dus.

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.