Dít is waar je Piet uit B&B Vol Liefde nog meer van kunt kennen

Piet B&B Vol Liefde 2022

Gisteren waren alle B&B Vol Liefde-ogen natuurlijk gericht op Sylvia, die niet met Hans, maar met een of andere Duitse toerist ging flirten. Maar het was ook de aflevering waarin Piet afscheid nam van Ted. En Piet blijkt óók een oude tv-bekende!

Oude tv-bekende Piet

Kwam Piet je nog ergens vaag bekend voor? Heb ik die man niet eerder op tv zien daten? Ja, zo blijkt! LoveReality ontdekte dat Piet al eerder probeerde via een tv-programma de liefde van zijn leven te vinden. Ook toen schoot Cupido met losse flodders...

B&B Vol Liefde-Piet op SBS6

Piet en Ted kwamen gisteren in Portugal tot de conclusie dat er niet bepaald vurige vonken door de lucht vlogen. Nee, hier zit geen liefdesmatch in. Piet kwam al eens eerder op tv tot zo'n zelfde conclusie want... Hij zat in SBS6's cultprogramma Lang Leve de Liefde! Begin 2021 deed hij mee.

Weduwnaar

Hij vertelde zijn date Helen toen ook wat meer over zijn situatie. Piet is weduwnaar. Hij zou in 2021 eigenlijk vijftig jaar getrouwd zijn geweest met de vrouw van zijn leven, die hij verloor door kanker. Hoewel Piet en Helen nog samen de hottub in doken, bleek hun match allesbehalve stomend: ook hier was er geen liefdesklik...

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Vooruitkijken kan via Videoland! Hier vind je alle ontwikkelingen in de romantische zomerhit.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.