• B&B vol Liefde

Frank en Petra uit B&B Vol Liefde blijken oude tv-bekenden

Frank en Petra B&B Vol Liefde

Het lijkt langzamerhand op een soort voorwaarde voor wie mee wil doen aan B&B Vol Liefde: tv-ervaring! De ene na de andere kandidaat blijkt géén televisiemaagd te zijn. Zo ook deelnemers Frank en Petra, die eerder al eens met één been in Hilversum stonden.

De weggebonjourde kandidaat Alex zat al in Lang Leve de Liefde. Net als Hayriye, met wie het weer beter gaat nadat ze de Italië verliet. Ook Piet, die de B&B van Ted verliet, zat in SBS6's datingprogramma. En nu zijn we er waarschijnlijk nog een paar vergeten. Nou, we hebben er nu wéér een paar te pakken die al eerder op tv kwamen: Petra, die momenteel bij Hans in Frankrijk zit, en Denise's derde man Frank in Spanje.

Petra in Ik Vertrek

Petra zat ook niet in de eerste de beste show, nee: ze verscheen in één van de grootste NPO-klappers. Het gaat om Ik Vertrek, zo ontdekte LoveReality. Ze ging in 2010 samen met haar toenmalige vriend Tom op zoek naar een herberg in het zuid-westen van Engeland. Het zat financieel vaak tegen dus de inn werd niet het gedroomde succes waar ze op hoopten. In 2013 gaf Petra nog een update aan het programma. "Ik ben nu bijna vier jaar hier in Devon, de tijd is griezelig snel omgevlogen en er is ontzettend veel gebeurd. Tom is binnen het jaar teruggegaan naar Nederland omdat dit leven voor hem te zwaar was, hij was hier niet gelukkig en kon niet met de stress en gebrek aan privacy omgaan."

De Ik Vertrek-aflevering met Petra is hier terug te kijken!

Frank in Tiny House Battle

Frank zocht het wat dichter bij huis. Hij was eind vorig jaar, vlak voor Kerstmis, te zien in Tiny House Battle, zo ontdekte RTL Boulevard. In dit RTL-programma klussen twee teams een bijzonder tiny house in elkaar voor een koppel. Uiteindelijk kiest het koppel dan voor één van de houses en Franks creatie werd ook daadwerkelijk uitgekozen:

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Vooruitkijken kan via Videoland! Hier vind je alle ontwikkelingen in de romantische zomerhit.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.