Hoe is het nu met Hayriye uit B&B Vol Liefde?

Hayriye uit B&B Vol Liefde

Waar Hans in B&B Vol Liefde nog wilde onderzoeken of er iets meer was tussen Hayriye en hem, dacht zij daar duidelijk anders over... Nadat Hans tegen Désiree zei dat zij haar spullen kon pakken, besloot ook Hayriye dat het tijd was voor een exit. Hoe is het nu met haar?

De 'echte' Hans

In B&B Vol Liefde: Het Liefdesontbijtje blikt Hayriye terug op haar deelname. Zo vertelt ze dat ze 'de echte Hans' niet echt veel gezien heeft. "Dat vond ik wel jammer", vooral omdat ze de eerste avond 'heel gezellig' vond. "Op de momenten dat-ie echt gewoon heel erg open was, hebben we samen echt wel leuke momenten gehad. Ik vind het jammer dat het niet is doorgetrokken op de periode dat ik daar ben geweest", zegt Hayriye.

'Mijn type niet'

Hayriye besloot zelf om de B&B van Hans te verlaten, omdat ze 'merkte dat het vanuit mijn kant niet meer kwam'. Ze onthult bovendien dat Hans haar type helemaal niet was.: "Ik heb een type, en ik wilde er eigenlijk doorheen kijken, maar dat is toch niet gelukt". De beslissing om huiswaarts te keren, was volgens Hayriye dan ook weloverwogen.

Neem ook een kijkje op onze speciale overzichtspagina met al het nieuws over B&B Vol Liefde.

Augurkenruzie

De sfeer in B&B Vol Liefde was niet altijd even prettig. Over haar houding naar Désiree toe heeft Hayriye in elk geval geen spijt en vind terugkijkend op het hele augurkenverhaal dat ze het goed heeft aangepakt. "Ik denk dat als me dit vijf of tien jaar geleden was overkomen, dan had ik het waarschijnlijk op een minder leuke manier gedaan. Ik heb wel eerst tot tien geteld."

Nog steeds vrijgezel

Hayriye doet ook nog een boekje open over haar huidige relatiestatus en doet meteen een belangrijke oproep... "Helaas heb ik de liefde niet gevonden. Ben jij misschien die ene leuke man die denkt van: nou ik denk dat ik misschien wel een klik zou kunnen hebben met Hayriye. Laat het me weten en wie weten zitten wij samen binnenkort aan een ontbijtje..."

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.