Alex uit B&B Vol Liefde blijkt oude tv-bekende

Astrid en Alex B&B

De aftrap van B&B Vol Liefde 2022 voelde vooral memorabel door de eerste kennismaking van Astrid en Alex. Oplettende kijkers knipperden even twee keer met de ogen: die Alex hebben we toch al eens eerder gezien op (dating)tv? Dat klopt!

Alex is één van de dates van Astrid, die in Oostenrijk haar B&B bestiert. Hun eerste gesprekken verliepen een beetje tenenkrommend - het voelde niet echt natuurlijk. “Je ziet er in elk geval leuker uit dan op de video”, probeerde Alex een complimentje te geven. “Daar neem ik maar een slok op”, antwoordde Astrid. Ook omschreef de man een koffiemomentje met de B&B-houdster als een - houd je vast - 'krachtig moment'.

Kijkers lieten op sociale media al snel weten dat ze 'awkward Alex' al eens eerder voorbij zagen komen.

Alex in Lang Leve de Liefde

Vijftiger Alex deed vorig jaar mee aan SBS6's culthit Lang Leve de Liefde. Hij zat toen in de liefdesvilla met ene Caroline. En Alex... had er zin in! Hij lulde er lustig op los, wilde in één bed slapen, liep leeg over de liefde voor zijn twee papegaaien, had het al over samenwonen en ga zo maar door. Oftewel: het was véél Alex.

Caroline weigert

Voor Caroline een beetje too much. Ze voelde al snel dat hier geen liefdesklik in zat en besloot om snel de pleister eraf te rukken bij het eerste 'verlengmoment'. Alex zag het natuurlijk wel helemaal zitten om langer te blijven, maar Caroline niet. 

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.