B&B Vol Liefde 2022: Wie is deelnemer Astrid?

Astrid B&B Vol Liefde 2022

Ook dit B&B Vol Liefde-seizoen reizen we weer af naar Oostenrijk, waar de 48-jarige alleenstaande moeder Astrid haar business runt. Wie is ze en wat zoekt ze in een man?

Wie is Astrid?

Schnapps in de aanslag! Na Caroline en haar viervoeter Roosje gaan we ook in het tweede seizoen weer naar Oostenrijk. Hier woont de 48-jarige alleenstaande moeder Astrid - van jongs af aan al helemaal bezeten door de bergen en de sneeuw - met haar twee kids. Ze begon haar B&B in St Michael im Lungau vijf jaar geleden met haar toenmalige man, maar die is nu een ex.

Astrid B&B Vol Liefde 2022
© RTL

Wat zoekt Astrid in een man?

Ze zoekt een Nederlandse man "met een open uitstraling, mooie ogen en een heerlijke glimlach", vertelde Astrid zelf in de B&B Vol Liefde Aftrap. Waarom een Nederlander? Nou, Oostenrijkers gaan 'm waarschijnlijk nooit worden: Astrid merkt dat er in een land nog een soort traditionele man-vrouw-verhouding heerst, en daar is ze zelf te modern en "te zelfstandig, sterk en direct" voor. En wat gooit ze zelf in de liefdesstrijd? Astrid ziet zichzelf als "lief en zorgzaam", maar kan ook "direct en ongeduldig" zijn.

Astrid B&B Vol Liefde 2022
© RTL

Alles over B&B Vol Liefde 2022

Voor wie niets wil missen van al het ongemak en - laten we het in godsnaam hopen - ontluikende liefdes in B&B Vol Liefde 2022: Lees hier alles rondom het nieuwe seizoen wanneer het vanaf 11 juli losbarst.

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 11 juli elke maandag t/m vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en is meteen een week vooruit te kijken bij Videoland.