B&B Vol Liefde 2022: Wie is deelnemer Natasja?

Natasja B&B Vol Liefde 2022

Natasja (49) gooit de deuren van haar héle bijzondere bed and breakfast open voor B&B Vol Liefde 2022. Wie is deze vrouw en wat zoekt ze in een relatie?

Wie is Natasja?

De drukke natuurliefhebber Natasja verliet vier jaar geleden huis en haard in Haarlem om te emigeren. Ze bezit de meest bijzondere stek van dit seizoen: de 49-jarige toverde een oude watermolen om tot een trendy B&B genaamd 'Le Moulin en route'. Ze bezit vier kamers om te verhuren.

Natasja B&B Vol Liefde
© RTL

Wat zoekt Natasja in een man?

Tot nu toe wil het niet vlotten tussen Natasja en de liefde in Frankrijk. Op het platteland van het dorpje Blèves is er... niet bepaald een ruim aanbod aan mannelijk schoon, zullen we maar zeggen. Ze hoeft ook geen Fransman. "Hier op het platteland moet ik al blij zijn als ze een paar tanden hebben", zo vertelde ze vorig jaar in de B&B Vol Liefde Aftrap-aflevering. Natasja zoekt een charismatische Nederlander "met een sprankel in zijn ogen". Iemand met een zwaar rugzakje is een no-go.

Natasja B&B Vol Liefde 2022
© RTL 4

Alles over B&B Vol Liefde 2022

Voor wie niets wil missen van al het ongemak en - laten we het in godsnaam hopen - ontluikende liefdes in B&B Vol Liefde 2022: Lees hier alles rondom het nieuwe seizoen wanneer het vanaf 11 juli losbarst.

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 11 juli elke maandag t/m vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en is meteen een week vooruit te kijken bij Videoland.