Martijn B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martijn B&B Vol Liefde
BN'ersRTLTVB&B vol LiefdeBrandende Vraag

B&B Vol Liefde 2022: Wie is deelnemer Martijn?

|
|

Laatste update:

Martijn gooit de deuren van zijn mega-B&B in Portugal open voor de liefde. Maar wie is de jongste B&B Vol Liefde 2022-deelnemer nu eigenlijk en wat zoekt hij in een vrouw?

Wie is Martijn?

Martijn, 31, is klaar om te settelen in Deixa O Resto, Portugal. In zijn regio zitten weinig mensen van zijn leeftijd dus (liefdes)aansluiting vinden is moeilijk. Laat die Nederlandse dames maar komen! De bed and breakfast die Martijn runt, is gigantsich. Gelukkig krijgt hij hulp van zijn ouders, die officieel 'in dienst' zijn van hun zoon (al zijn ze natuurlijk allemaal gelijkwaardig). Martijn is een echte reiziger, heeft al veel van de wereld gezien en spreekt maar liefst zeven talen vloeiend.

Martijn B&B Vol Liefde 2022

Wat zoekt Martijn in een vrouw?

Martijn kan terugkijken op drie wat langere relaties, waarin-ie één keer samenwoonde met de toenmalige vriendin in kwestie. Hij is nu weer toe aan een relatie. Het liefst wil hij een vrouw die zelfstandig is en er een goed gevoel voor humor op nahoudt. Ook mag ze "lief en actief" zijn, zo gaf Martijn aan in de B&B Vol Liefde Aftrap van RTL. Groene of blauwe ogen vindt hij prachtig. Zelf is Martijn erg bezig met duurzaamheid en vegetarisch eten. Hij zou het fijn vinden als zijn toekomstige vriendin daar ook iets mee heeft.

Martijn B&B Vol liefde 2022

Alles over B&B Vol Liefde 2022

Voor wie niets wil missen van al het ongemak en - laten we het in godsnaam hopen - ontluikende liefdes in B&B Vol Liefde 2022: Lees hier alles rondom het nieuwe seizoen wanneer het vanaf 11 juli losbarst.

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 11 juli elke maandag t/m vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en is meteen een week vooruit te kijken bij Videoland.

Lees verder