• BN'ers
  • RTL
  • B&B vol Liefde
  • Brandende Vraag

B&B Vol Liefde 2022: Wie is deelnemer Hans? (Italië)

Italië Hans B&B Vol Liefde 2022

Dit jaar doen er twee Hansen mee aan B&B Vol Liefde 2022! We stellen de eerste Hans (54) uit Italië graag aan je voor. Wat zoekt hij eigenlijk in een vrouw?

Wie is Hans?

Hans ging all the way back in 1990 voor zes weken naar Italië om de taal te leren. Dat was althans het plan. Al snel viel hij als een blok voor het land en is hij nooit meer teruggekomen, het voelde voor hem als thuis. In 2008 begon hij met zijn toenmalige vrouw een B&B in het dorpje Pistoia.

De B&B van Hans B&B Vol Liefde 2022
© RTL

Wat zoekt Hans in een vrouw?

Hans' toekomstige vrouw mag ergens tussen de 35 en "hooguit" 50 jaar oud zitten, vertelde hij in de B&B-aftrap op RTL 4. Want, zo legde de handelaar in tuinplanten uit, ze moet wel in staat zijn om mee te helpen met de "fysieke arbeid" rondom de bed and breakfast. "Dus niet omdat ik nu een jong vrouwtje wil." De gewillige dames moeten niet jaloers aangelegd zijn: Hans runt de B&B - een volledig gerestaureerd, oudroze pand - met zijn Italiaanse ex-vrouw. Drama incoming...

Hans B&B Vol Liefde Italië
© RTL

Wat heeft Hans te bieden?

Leuk en aardig natuurlijk, zo'n wensenlijstje, maar wat gooit Hans zelf in de strijd? Hij ziet zichzelf als een vlotte vent die wel van aanpakken weet. Stilzitten zit er bij hem niet in. Hij tovert ook in een handomdraai allerlei Italiaanse gerechten op tafel dus je krijgt er ook een soort privéchef bij. Genieten!

Alles over B&B Vol Liefde 2022

Voor wie niets wil missen van al het ongemak en - laten we het in godsnaam hopen - ontluikende liefdes in B&B Vol Liefde 2022: Lees hier alles rondom het nieuwe seizoen wanneer het vanaf 11 juli losbarst.

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 11 juli elke maandag t/m vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en is meteen een week vooruit te kijken bij Videoland.