B&B Vol Liefde 2022: Wie is deelnemer Hans? (Frankrijk)

Hans B&B Vol Liefde 2022 Frankrijk
© RTL

We gaan ook dit B&B Vol Liefde seizoen naar Frankrijk! Daar wacht de ruige rocker Hans (60) - de tweede 'Hans' van deze reeks - op zijn Nederlandse dates. Wie is hij, wat zoekt hij in een vrouw en, net zo belangrijk, waar knapt hij keihard op af?

Wie is Hans?

De rockende ruiter Hans werkte in Nederland ooit als ridder in Het Land van Ooit. Nu vertoeft hij al jaren in het Franse dorpje Dégagnac, waar hij een gigantisch B&B-terrein met twee vakantiehuizen, een manege en een boerencamping uit de grond stampte. Hij is zijn wilde haren nog niet kwijt en speelt al veertig jaar in een rockband.

Hans B&B Vol Liefde 2022 Frankrijk
© RTL

Wat zoekt Hans in een vrouw?

Waarom is het tot nu toe niet gelukt om een Franse schone te vinden? Nou, Hans zit enorm afgelegen in een dorpje met anderhalve man en een paardenkop. Zijn Nederlandse droomvrouw moet charmant, zelfstandig, open én een dierenliefhebber zijn. "Een redelijke algemene ontwikkeling" is ook fijn, vult Hans aan. Hij knapt af op "domme vrouwen". En als ze van André Hazes of De Toppers houdt, komt ze er ook niet in. Een hard, maar duidelijk eisenlijstje...

Hans B&B Vol Liefde
© RTL

Alles over B&B Vol Liefde 2022

Voor wie niets wil missen van al het ongemak en - laten we het in godsnaam hopen - ontluikende liefdes in B&B Vol Liefde 2022: Lees hier alles rondom het nieuwe seizoen wanneer het vanaf 11 juli losbarst.

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 11 juli elke maandag t/m vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en is meteen een week vooruit te kijken bij Videoland.