B&B Vol Liefde 2022: Wie is deelnemer Richard?

Richard in B&B Vol Liefde 2022
© RTL

Dit B&B Vol Liefde seizoen gaan we meerdere keren naar Portugal toe. Niet alleen bij Martijn en Ted, maar ook bij weduwnaar Richard (50) in de Algarve. Wie is hij en wat zoekt hij in een vrouw?

Wie is Richard?

Richard gooide na de tragische dood van zijn vrouw, vier jaar geleden, het roer om en vertrok naar Portugal. Hij tikte een overwoekerde tipitentencamping inclusief villa in de Algarve op de kop. Zijn B&B is nog niet open; er wordt nog flink verbouwd. De riante villa moet een luxe onderkomen worden voor gasten en voor de rest van zijn stuk land ziet hij een mooie glamping voor ogen. De 50-jarige oud-kokkelvisser staat ondanks zijn heftige liefdestrauma nog energiek in het leven. Hij geniet volop, heeft twee kinderen en babbelt de oren van je kop.

Richard B&B Vol Liefde 2022
© RTL

Wat zoekt Richard in een vrouw?

Richard is écht weer toe aan een relatie. Een vrouw om de rest van zijn leven mee te delen. Wat hij in een vrouw zoekt? Simpel: een eerlijke, warme dame om lekker lepeltje-lepeltje mee te liggen. En, ook heel belangrijk: Iemand die af en toe ook kan zeggen dat-ie zijn mond moet houden.

Richard B&B Vol Liefde 2022
© RTL

Alles over B&B Vol Liefde 2022

Voor wie niets wil missen van al het ongemak en - laten we het in godsnaam hopen - ontluikende liefdes in B&B Vol Liefde 2022: Lees hier alles rondom het nieuwe seizoen wanneer het vanaf 11 juli losbarst.

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 11 juli elke maandag t/m vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en is meteen een week vooruit te kijken bij Videoland.