• BN'ers
  • RTL
  • TV
  • B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde 2022: Wie is deelnemer Denise?

Denise B&B Vol Liefde 2022

Het wil maar niet vlotten tussen fitgirl Denise (31) en die Spanjaarden dus richt ze nu haar pijlen op B&B Vol Liefde 2022! Wie is ze en wat zoekt ze in een man?

Wie is Denise?

De ambitieuze Denise bestiert in het zonnige Zuid-Spaanse dorpje Órgiva een soort mini-hotel. Haar B&B-complex bezit maar liefst zeventien (!) appartementen. Het 31-jarige sportschoolbeest zit nu een jaar zonder vriendje en hoeft zeker geen Spaanse kerels meer. Hoezo dan?

Denise in B&B Vol Liefde 2022
© RTL

Wat zoekt Denise in een man?

Nou, we weten vooral wat Denise niet zoekt in een man: dat-ie Spaans is dus. "Het klikt niet zo. De mannen hebben heel veel temperament en zijn best wel dominant", vertelde ze in de B&B Vol Liefde Aftrap. Kom maar door met die Hollanders dus! Wat Denise zelf te bieden heeft? "Ik ben zorgzaam en kan heel veel liefde geven aan een man." Ze beschrijft zichzelf als een 'goede huisvrouw' die graag opruimt, maar niet kan koken.

Denise B&B Vol Liefde
© RTL

Alles over B&B Vol Liefde 2022

Voor wie niets wil missen van al het ongemak en - laten we het in godsnaam hopen - ontluikende liefdes in B&B Vol Liefde 2022: Lees hier alles rondom het nieuwe seizoen wanneer het vanaf 11 juli losbarst.

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 11 juli elke maandag t/m vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en is meteen een week vooruit te kijken bij Videoland.