B&B Vol Liefde 2022: Wie is deelnemer Ted?

Ted B&B Vol Liefde 2022

Ted (68) is één van de elf B&B-houders die de bed and breakfast-deuren opengooit voor cupido in RTL 4's datingprogramma B&B Vol Liefde 2022. Wie is deze levenslustige vrouw en wat zoekt ze in een relatie?

Wie is Ted?

De energieke Ted runt haar succesvolle B&B in het bijzondere Portugese dorpje Estreito Da Calheta. Hoezo bijzonder? Nou, er is bijvoorbeeld een waterval die deels op de weg klettert - mensen gebruiken dat voor een gratis carwash. Idyllischer dan dat wordt 't niet. Ze kent de lokale bevolking goed en gaat graag de hort op in het dorp, zo vertelde ze eind vorig jaar aan Art Rooijakkers in de B&B Vol Liefde Aftrap. Het liefst flaneert ze met een vent aan de arm, natuurlijk, vandaar dat ze meedoet aan B&B Vol Liefde. Ted is na een ontzettend heftige tijd weer helemaal klaar voor de liefde.

Ted Waterval B&B Vol Liefde
© Videoland

Het heftige levensverhaal van Ted

Ted trouwde drie keer, zo vertelde ze in de B&B Vol Liefde Aftrap. Het huwelijk met haar eerste man, met wie ze twee kinderen kreeg, liep spaak en de andere twee huwelijken eindigden op een gruwelijke manier. Beide mannen kwamen te overlijden. Ted verloor in tien jaar tijd twee grote liefdes, maar ondanks die bak doffe ellende, blijft ze positief én actief. 

Wat zoekt Ted in een man?

Het zou niet erg zijn als de mannen die op haar oproep reageren ietsje jonger zijn, gaf Ted eerlijk toe. Ze zoekt er in ieder geval een die ook nog flink de vruchten des levens plukt - een bankhangende bejaarde hoeft ze niet.

Ted B&B Vol Liefde
© Videoland

Alles over B&B Vol Liefde 2022

Voor wie niets wil missen van al het ongemak en - laten we het in godsnaam hopen - ontluikende liefdes in B&B Vol Liefde 2022: Lees hier alles rondom het nieuwe seizoen wanneer het vanaf 11 juli losbarst.

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 11 juli elke maandag t/m vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en is meteen een week vooruit te kijken bij Videoland.