b&b vol liefde piet renze

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
b&b vol liefde piet renze
RTLRenzeTVB&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Piet twijfelt aan intentie Ted: 'Wil haar B&B promoten'

|
|

Laatste update:

Piet schoof aan bij Renze om te vertellen over zijn B&B Vol Liefde-deelname. Wanneer Renze hem vraagt wat hij van Ted vindt, blijkt dat Piet eigenlijk geen goed woord voor haar over heeft…

Ted en Piet in B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde is een groot succes en houdt de gemoederen flink bezig! Renze nodigde gisteravond daarom een aantal spraakmakende (oud-)deelnemers uit. Onder hen onder meer Piet, die ging logeren in de B&B van Ted. Piet vertelt heel veel leuke reacties van kijkers te krijgen, zo vragen mensen hem op straat bijvoorbeeld om een handtekening.

We stellen Ted graag aan je voor!

'Wat ik van Ted vind?'

Of het wat wordt tussen Piet en Ted is natuurlijk nog niet bekend; de deelnemers moesten voor geheimhouding tekenen… Het lijkt ons echter een slecht teken dat Piet eigenlijk geen goed woord over heeft voor Ted: “Wat ik van Ted vind? Ted is iemand die geen man nodig heeft, want ze kan alles zelf. Dus ja, waarom ze met het programma meedoet, begrijp ik niet. Ik denk dat het is om haar B&B te promoten.

'Gratis vakantie'

Medelijden hoeven we echter niet te hebben met Piet. Hij schreef namelijk niet zelf, maar werd opgegeven door zijn dochter. Toen hij Ted voor het eerst zag, was hij allesbehalve enthousiast: “In eerste instantie heb ik het afgezegd, omdat ik de dame in kwestie toch niet zo bij me vond passen. Maar naderhand ben ik weer benaderd door RTL.” Toen besloot hij toch op het vliegtuig naar Madeira te stappen: “Een gratis vakantie is altijd meegenomen.

Meer lezen over B&B Vol Liefde? Dankzij onze overzichtspagina blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws over het datingsprogramma én meer! Lees hier onze column over de eerste week van het spraakmakende tv-programma. Ook vertellen we je graag hoe het nu met Hayriye gaat.

Renze zie je elke werkdag om 22:00 uur op RTL 4. B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder