B&B Vol Liefde-Astrid woest op Harmjan: ‘Dit is mijn grens’

Door Alie Sierkstra
b&b vol liefde astrid ruzie harmjan grenzen
© RTL 4

De spaghetti-rel in B&B Vol Liefde kreeg nog een heftig staartje. Astrid vertelt dat Harmjan haar wilde vastgrijpen en dat pikt ze niet: “Ik ga nú naar binnen en eten met mijn kinderen.

Harmjan wilde Astrid vastgrijpen

De spaghetti-rel die we gisteren zagen in B&B Vol Liefde kreeg vandaag nog een lelijk staartje. Helaas waren er geen camera’s bij aanwezig, maar Astrid geeft aan dat ze zich later ‘te kakken voelde gezet’ door Harmjan. Ze besloot daarom weg te lopen, waarna ‘Harmjan haar wilde vastgrijpen’, zo vertelt ze. En dat pikt de B&B-eigenaar niet!

'Daar ga jij niet overheen!'

Astrid en Harmjan proberen even later de lucht te klaren, maar dat loopt helemaal verkeerd… “Ik voel me steeds neergezet als een bitch en als een kenau", stelt Astrid. "En als je nog iets te zeggen hebt, kun je dat gewoon zeggen. Maar vastpakken... daar heb ik geen zin in." Harmjan probeert zich te verklaren, maar maakt het alleen maar erger. "Nu ben ik weer de kenau. Prima. Maar ik pas hiervoor. Ik ga nú naar binnen en eten met mijn kinderen", zo schreeuwt Astrid. Harmjan is nog niet uitgepraat en probeert Astrid terug te roepen. En dan ontploft ze: "Ik geef toch mijn grens aan? Ik ga nu eten met mijn kinderen. Dit is mijn grens en daar ga óók jij niet overheen!"

Op naar de snackbar

Harmjan doet even later zijn beklag bij frenemy Ruud: "Blijkbaar zit er bij haar iets diepers.” Hij kan het echter niet laten toch weer een grapje te maken: “Ik maak wel iets los bij haar, maar ik maak liever iets anders los bij haar." Wanneer Astrid even later wat gekalmeerd is, vraagt ze Harmjan en Ruud mee naar de snackbar. Harmjan zou liever zien dat ze de situatie eerst uitpraten, maar Astrid heeft behoefte om even te ontspannen: "Ik wil gewoon even weg van hier”, zo zegt ze in tranen.

Wil Ruud opstappen?

Ruud heeft zich zo goed mogelijk afzijdig gehouden van de ruzie tussen Astrid en Harmjan. Na het snacken, neemt hij de B&B-eigenaar echter toch even apart. Ruud denkt dat het misschien beter zou zijn als hij zijn koffers pakt. Dat brengt mogelijk wat meer rust in de tent, omdat Harmjan zich mee laat slepen in de gebbetjes van Ruud. Daar wil Astrid echter niets van weten: "Je bent echt niet te veel. Wij hebben ook een klik. Ik zou echt niet willen dat je naar huis gaat."

Begint Astrid meer voor Ruud te voelen? Komt het nog goed met Harmjan? We zien het hopelijk maandag! Voor nu nog even wat meer lezen over B&B Vol Liefde? Check snel onze overzichtspagina met al het laatste nieuws. Zo vertellen we je graag hoe het nu met afvallers Jos en Simone is, en lees je hier meer over het recente tranendal bij Martijn.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.