ruud harmjan bij astrid b&b vol liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
ruud harmjan bij astrid b&b vol liefde
RTLTVB&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Astrid laat het afweten bij komst Ruud: ‘Jammer’

|
|

Laatste update:

Er meldt zich een derde man bij B&B Vol Liefde-deelnemer Astrid. Helaas verloopt de ontvangst anders dan Ruud had gehoopt: hij moet zich namelijk noodgedwongen met Harmjan vermaken!

Ontspannen met Harmjan

Na een wat moeizame start vond Astrid de laatste paar dagen met Harmjan gelukkig ‘wel lekker ontspannen’! Ze geeft echter eerlijk toe het nog steeds lastig te vinden om zichzelf helemaal open te stellen… Die boodschap heeft Harmjan alleen gemist! Hij denkt namelijk de sleutel tot Astrids hart gevonden te hebben: “Je moet Astrid laten komen en er gewoon zijn, dat is voldoende.” Harmjan denkt dat Astrid haar ‘muur’ langzaamaan verdwijnt. Hij is daarom niet bang voor de komst van nieuwe mannen: “Die anderen kunnen gerust komen. Jammer voor ze”, zegt hij zelfverzekerd.

Astrid trekt zich terug

Diezelfde avond meldt zich alvast een van Harmjans concurrenten: Ruud. De nieuwkomer vertelt ons heel veel zin te hebben om Astrid te leren kennen. “Voor vanavond, de verwachting, ik heb wel zin in een biertje”, zegt hij hoopvol. “Hopelijk heeft Astrid ook zin in wat lekkers.” Helaas loopt de avond heel anders: ‘starre’ Astrid heeft zich namelijk teruggetrokken omdat haar kinderen zich niet zo lekker voelen… En helaas zien we haar de rest van de aflevering niet meer terug! Ze komt zelfs niet naar beneden om Ruud welkom te heten. Hij vindt dat 'jammer', maar heeft er wel begrip voor.

'Ik zie hem niet als concurrent'

Harmjan en Ruud moeten zich dus samen vermaken. Dat geeft hen natuurlijk wel de kans om de concurrentie in te schatten: “Harmjan loopt niet voor hoor”, stelt Ruud. “Ik kan hem zeker hebben. Ik zou haast zeggen [twee vingers in de neus]. Harmjan denkt daar echter anders over: hij denkt niet dat Ruud Astrids type is. “Ik zie hem absoluut niet als concurrent”, zegt hij. 

Hoe dat verdergaat, zien we hopelijk maandag! Voor nu nog wat meer lezen over B&B Vol Liefde? Dankzij onze overzichtspagina blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws over het datingsprogramma én meer! Lees hier bijvoorbeeld hoe het nu met afvallers Ab en Dirk gaat.

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder