astrid b&b vol liefde huilen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
astrid b&b vol liefde huilen
RTLTVB&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Astrid in tranen: ‘Ben je wel aan een man toe?’

|
|

Laatste update:

De emoties liepen vanavond hoog op bij B&B Vol Liefde-deelnemers Astrid en Harmjan. Beiden worstelen met Astrid haar gesloten houding: “Die deur gaat echt nog niet open, die is echt potdicht.

Harmjan in tranen

Harmjan doet zijn best om ‘starre’ Astrid te laten ontdooien, maar helaas lijkt dat niet helemaal te lukken… “Ik heb het fijn en gezellig”, zegt ze. Verder gaat het echter niet: “Dat is die deur die dicht is bij mij. Die deur gaat echt nog niet open, die is echt potdicht. En daar is serieus wat meer voor nodig.” Ondertussen worstelt ook Harmjan met een dilemma: hij vertelt zijn zus al huilende ‘redelijk hoog in de emotie’ te zitten. Dat heeft te maken met het feit dat hem een baan is aangeboden in Nederland én dat Astrid zo gesloten is.

En Astrid in tranen

Astrid laat even later ook haar emoties de vrije loop. Ze vertelt in tranen de houding van een ‘ijskonijn’ aan te nemen om zichzelf en haar kinderen te beschermen. “Ze zijn al een keer door zo’n diep dal gegaan, omdat hun papa en mama het niet gered hebben samen. Kinderen zijn heel flexibel, maar ik ga ze dat niet nog een keer aandoen. En dan kun je zeggen: ‘Ben je wel aan een nieuwe man toe?’ Dat weet ik niet. Ik ben er heel erg aan toe om weer die armen om me heen te hebben en die schouder, maar wel met een stukje zelfbescherming.

’s Avonds komt Astrid haar beste vriendin Steffie nog even langs bij de B&B. Zij ziet het helemaal zitten tussen Astrid en Harmjan! Het lijkt volgens haar wel een ‘gelukkig gezinnetje’. Ze hoopt daarom dat Astrid Harmjan besluit toe te laten.

Ook bij B&B Vol Liefde-deelnemer Hans liepen de emoties vanavond trouwens hoog op! We vertellen je graag over de nare verrassing die hem te wachten stond

Nog meer lezen over B&B Vol Liefde? Dankzij onze overzichtspagina blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws over het datingsprogramma én meer! Lees hier onze column over de eerste week van het spraakmakende tv-programma.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder