Astrid in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Astrid in B&B Vol Liefde
TVB&B vol Liefde

B&B Vol Liefde: verbazing over ‘starre' Astrid

|
|

Laatste update:

De tweede aflevering van B&B Vol Liefde liet kijkers verbijsterd achter. Waarom deed Astrid ook alweer mee aan het populaire datingprogramma?

Alex had veel zin om zijn nieuwe ‘liefde’ te leren kennen, maar Astrid was een stuk terughoudender. De B&B-houdster wil elke dag om 21:00 uur naar bed zodat ze de volgende dag fris is. Alex klopte tóch nog even op haar deur om te vragen of ze een wijntje wilde drinken. ‘Ik vond dat niet zo prettig. Ik had duidelijk aangegeven dat het voor mij bedtijd is op dat tijdstip.’

De volgende ochtend was Alex klaar voor een gezellige dag met Astrid, maar zij maakte duidelijk dat hij moest wachten tot haar werk klaar was. ‘Gisteravond hadden we afgesproken dat ik op een bepaalde tijd weer tijd voor hém zou hebben. Maar ja, het is jammer dat het toch weer vroeger was, en toen stond hij voor m’n neus. Ik kon het gesprek nog niet aan en wílde het ook niet aan, omdat we daar een afspraak over hadden gemaakt.’ En Astrid leek eerder nog zo enthousiast!

Astrid is er alweer klaar mee

Tja, het daten op een bed en breakfast is leuk, maar wél pas als Astrid er zin in heeft! ‘Ik heb toch het gevoel dat er een grens is overschreden.’ Kijkers begonnen inmiddels nattigheid te voelen, en we zitten nog maar in aflevering 2! Astrid leek nú al dicht bij een zenuwinzinking te zitten.

Communiceren kun je leren!

Astrid wilde wel een gesprek aangaan met Alex, om te achterhalen wát er precies misging in de communicatie. Terwijl Alex de omgeving in zich opnam keek Astrid alsof ze op weg was naar een begrafenis! Alex liet vallen dat hij het geen probleem vond om eventueel te verhuizen voor de liefde, en Astrid kreeg bijna een rolberoerte. ‘Dit gaat tien stappen te snel voor mij!’

Astrid en Alex in B&B Vol Liefde

Alex beloofde dat hij minder hard van stapel zou lopen, maar een paar minuten later grapte hij dat ze samen nóg wel een bed en breakfast konden openen. De grap viel… niet zo goed.

Astrid heeft een heel zwaar leven in B&B Vol Liefde

Het is te hopen voor Astrid en Alex dat er iets verandert in de komende afleveringen. Astrid kreeg haar kinderen op bezoek en Alex werd dus naar het gastenverblijf verbannen.

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL4, vanaf 20:30 uur. Hier vind je ons hele dossier over de zomerse datingshow.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder