• RTL
  • TV
  • B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Hans krijgt een nare verrassing: ‘Rauw op mijn dak’

b&b vol liefde hans désiree hayriye

Het werd een bewogen dag voor B&B Vol Liefde-deelnemer Hans. Hij moet slecht nieuws uitdelen én slecht nieuws incasseren: “Dan wordt het echt stil.

Aanvaring Hans en Libera

De aanvaringen met Désiree zijn de sfeer bij Hans sowieso niet ten goede gekomen. Het absolute dieptepunt werd echter vanavond pas bereikt… Het kwam namelijk tot gekibbel tussen Hans en zijn inwonende ex Libera. Zij hebben ten overstaan van Hayriye en Désiree een boekje opengedaan over de lastige (woon)situatie waarin ze muurvast zitten.

'Ik wil al die shit niet joh'

Het gekibbel tussen Hans en Libera liep zo hoog op dat Hayriye erg is gaan twijfelen: “Ik vond wat tussen jou en Libera speelde best heftig”, zo vertelt ze Hans. “Je zit tussen twee mensen die zitten te bekvechten over de scheiding. Ik wil al die shit niet joh. (…) Ik ben nu tot de conclusie gekomen dat je rugzak nog niet gesloten is.” Hayriye heeft een ‘hele felle kant’ van Hans gezien en dat beviel haar niet. Ook kwam de hele situatie – lees hier meer over de breuk tussen Hans en Libera – eigenlijk als een verrassing. Hayriye denkt dat Hans wel een partner moet vinden, die de B&B voor hem kan runnen. Hij is zelf namelijk te druk met zijn andere werk.

Désiree verlaat B&B Vol Liefde...

Hans probeert er wat van te maken door Hayriye en Désiree mee uit lunchen te nemen. De gesprekken verliepen echter stroef. Hans probeert namelijk een manier te zoeken om Désiree weg te sturen. Hij vraagt Hayriye om hulp, maar die laat het hem zelf uitzoeken… Met alle gevolgen van dien! Hans gaat er met de botte bijl in: “Ik vond het vanmiddag wel mooi om af te sluiten na het lunchen”, zo zegt hij tegen Désiree. “Dus bij deze verzoek ik je de koffers te gaan pakken en je klaar te maken voor vertrek.” Désiree is verbaasd: “En dat moet ik nu op stel en sprong doen?” Hans wil haar binnen een paar uur wel weg hebben: “Tijd van komen en tijd van gaan.

En Hayriye verlaat B&B Vol Liefde

En dan komt Hayriye met slecht nieuws... Ze vraagt zich al een paar dagen af of er echt een romantische klik is met Hans. Ook weet ze niet zeker of ze zich comfortabel gaat voelen, terwijl Libera nog in de B&B woont. “Je hebt nog te veel issues, die je af moet sluiten”, zegt ze tegen Hans. Daarom heeft ze haar koffers al gepakt en stapt ze op. Dat betekent dat Hans zonder dates overblijft: “Dan wordt het echt stil”, zegt hij. “Heel rauw op mijn dak.” Gelukkig gaan de twee uit elkaar met een knuffel. “Afscheid doet altijd pijn.

Gelukkig komen er nog drie dames langs bij Hans! Daarvan staat de eerste morgen al op de stoep: Sylvia.

Meer lezen over B&B Vol Liefde? Dankzij onze overzichtspagina blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws over het datingsprogramma én meer! Lees hier onze column over de eerste week van het spraakmakende tv-programma.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.