B&B Vol Liefde-Hans snoeihard naar Désiree: ‘Word niet verliefd op je’

b&b vol liefde hans desiree afwijzing

Na een confrontatie tussen zijn vrouwen besloot B&B Vol Liefde-kandidaat Hans Désiree apart te nemen: “Ik heb totaal niet laten blijken dat er affectie voor jou was.

Hayriye versus Désiree

Het was vandaag paniek in Pistoia! De twee vrouwen van B&B Vol Liefde-kandidaat Hans lagen enorm met elkaar in de clinch. Het pannetje van Hayriye kookte over en ze besloot Désiree te confronteren... Gelukkig kwam Hans na een half uurtje thuis om de boel te sussen. Daarna besloot hij Désiree apart te nemen om haar snoeihard de waarheid te vertellen.

Hans moet ingrijpen

Hans vertelt dat zijn ex-vrouw Libera hem op zijn werk belde om te vertellen dat Désiree in paniek was, omdat er geen augurken waren. Désiree lijkt zich niet in dat geschetste beeld te herkennen. Maar Hans is streng: “Zo gedraag je je niet in de keuken van een ander. That’s it. Dat zijn gewoon bepaalde regels qua opvoeding die ik niet kan accepteren, hoe jij je gedraagt hier.” Désiree vraagt of ze nu niet meer mag koken. Hans geeft aan dat het voortaan in overleg moet gebeuren: “Anders wordt het geen B&B Vol Liefde, maar een B&B vol ellende.

Einde B&B Vol Liefde voor Désiree?

Désiree kan de boodschap nog niet goed plaatsen: “Ik dacht dat we het heel leuk hadden vandaag.” Hans helpt haar voorzichtig uit de droom: “We hebben gewoon een beetje gespeeld met elkaar. Maar ik heb totaal niet laten blijken dat er affectie voor jou was.” Hans geeft aan die affectie ook vanuit Désiree te missen, waarna ze hem onderbreekt: “Daar wil ik het wel met je over hebben.” Voor Hans is het echter te laat: “Dan had je dat iets eerder moeten doen.” Désiree probeert uit te leggen dat ‘liefde moet groeien’, maar Hans heeft er genoeg omheen gedraaid: “Ik word niet verliefd op personen zoals jij.

Of Désiree besluit haar koffers te pakken, zien we maandag! B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Meer lezen over B&B Vol Liefde? Dankzij onze overzichtspagina blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws over het datingsprogramma én meer! We vertellen je bijvoorbeeld graag wat een verblijf bij oud-deelnemer Jacob kost.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.