B&B Vol Liefde-Hans doet boekje open over breuk met ex Libera

Libera en Hans in B&B Vol Liefde 2022

B&B Vol Liefde verandert tijdens de scènes met B&B-houder Hans in Italië een beetje in... Ex on the Beach. Hij ontvangt dames terwijl zijn ex Libera ook nog in de B&B woont! Hoe komt het eigenlijk dat die twee geen koppel meer vormen?

Wil je niets missen van al het nieuws? Check hier onze B&B Vol Liefde-overzichtspagina.

Hans en Libera trouwden in 1993 en kregen samen een dochter, Angelica. Hans ging in de loop der jaren regelmatig naar het buitenland voor zijn werk als plantenverkoper. Op een gegeven moment begon Libera - nog steeds mede-eigenaar van de bed and breakfast - hem een beetje te wantrouwen, zo legt hij uit in een interview met De Telegraaf. Dit is trouwens datzelfde juicy interview waarin-ie keihard uithaalt naar kandidaat Désiree.

'Nooit vreemdgegaan'

Dat Libera hem begon te wantrouwen, was ten onrechte, vindt Hans. "Ik ben ook nooit vreemdgegaan ofzo." Hij zegt dat-ie altijd foto's stuurde, zodat ze precies wist waar hij was. "Dat ik in nachtclubs zit, ofzo. In Rusland. Ik zat in een vrij hoog segment."

Libera en Hans uit elkaar gedreven

Samen een drukke B&B runnen bleek achteraf gezien nogal killing voor hun relatie. "Vrije tijd hadden we niet meer. Daar is het huwelijk ook mee kapot gegaan. Je was altijd open, behalve tussen kerst en oud en nieuw." Het was het de laatste jaren "allemaal net niet" tussen Hans en Libera. Dat heeft ze uiteindelijk "uit elkaar gedreven".

Lees ook Veronica Superguide's B&B-Blog

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.