Ab B&B Vol Liefde 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ab B&B Vol Liefde 2022
B&B vol Liefde

Hoe gaat het nu met Ab uit B&B Vol Liefde?

|
|

Laatste update:

Niet alleen Dirk (lees hier hoe het nu met hem gaat), maar ook Ab moest deze week het liefdesveld ruimen in B&B Vol Liefde. Er begon maar geen vuurtje te branden tussen hem en B&B-houder Ted. Hoe gaat het nu, een tijdje na de opnames, met de golfgek?

Het vertrek van Ab was niet... abnormaal. Eigenlijk zagen we het allemaal wel aankomen. Nee, Ab en Ted gingen 'm niet worden. Ted ergerde zich een beetje aan zijn 'opschepperige' teksten en het potje golfen, waarbij hij als een soort docent optrad, bleek ook geen droomdate. "Ik ben misschien wel een beetje een betweter", geeft Ab nu toe in 'Het Liefdesontbijtje', waarin RTL B&B Vol Liefde-afvallers aan het woord laat.

Oude baasjes

Ted en Ab zijn bepaald geen oude besjes, maar wel oude baasjes! Ze houden er allebei wel van om de regie in handen te hebben. "Ze heeft hetzelfde karakter als ik. Ze wil ook een beetje de baas spelen. Ja, dat wil ik ook altijd", geeft de kandidaat toe. "We hadden elkaar wat langer moeten zien. Wellicht wat andere dingen met elkaar moeten doen." Al denkt dat het er dan alsnog niet in zat. "Het klikt of het klikt niet", concludeert hij. "We hadden als vrienden makkelijk door kunnen gaan, maar niet als echtelieden. Dat was uit den boze."

Hoe gaat het nu met Ab?

Hoe het nu met Ab gaat? Hij kan, met de opnames al een tijdje achter zich, fijn terugkijken op zijn tijd in Portugal. Hij noemt B&B Vol Liefde een "prachtig avontuur" en als-ie er een cijfer op moet plakken, wordt het een dikke tien. Spijt heeft-ie totaal niet. "Ik heb me opgegeven met een bepaalde verwachting. Die verwachting is niet helemaal uitgekomen. Maar ik heb er alle dagen van genoten."

Een nieuwe vrouw in het leven van Ab?

Vrouwen die B&B Vol Liefde keken en Ab wel een fijne kerel vonden: jullie maken nog kans hoor. Kleine tip: ga golfen waar Ab ook golft, want hij denkt dat-ie daar wel eens een dame tegen het lijf kan lopen. "Wie weet zit daar een keer een leuke tussen die wel in het pulletje valt. Ik hoop dat wel een keer te vinden, maar ja... Het moet wel kloppen. Als het niet klopt, blijf ik gewoon voortborduren op het leven zoals ik het nu heb."

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Vooruitkijken kan via Videoland! Hier vind je alle ontwikkelingen in de niet zo romantische zomerhit.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder