Dirk B&B Vol Liefde 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dirk B&B Vol Liefde 2022
B&B vol Liefde

Hoe is het nu met Dirk uit B&B Vol Liefde?

|
|

Laatste update:

B&B Vol Liefde bleek ook deze week weer een heerlijke rollercoaster vol ongemakkelijke emoties! De dames van Martijn grepen keihard inTed hakte een belangrijke knoop door en... Natasja bonjourde Dirk en z'n rode cabrio weg. Hoe gaat het nu eigenlijk met 'm?

De rustige Dirk, die enorm bezeten is van het Japanse fenomeen Ikigai, klikte totaal niet met Natasja in Frankrijk. Er vielen flink wat awkward stiltes en hij kreeg het idee dat al zijn vragen niet goed waren. Volgens Dirk had-ie ook écht wel normale gesprekken met Natasja, zo geeft hij nu aan in 'Het Liefdesontbijtje' van RTL, een terugblikshow voor afgevallen B&B Vol Liefde-kandidaten.

B&B Vol Stiltes

Wij kregen vooral die episch ongemakkelijke stiltes voor de kiezen. Daar maakte de kandidaat zich op het moment suprême niet echt druk om. "Ik heb zelf geen behoefte om stiltes te doorbreken", legt Dirk uit. "Mijn ervaring leert dat juist uit die stiltes iets moois kan ontstaan. Dat was in dit geval niet helemaal zo", lacht hij. "Dit was misschien al een teken aan de wand dat het allemaal wat moeizamer zou gaan."

'Kostte veel moeite'

Het liep allemaal vrij stroef. "Het kostte mij veel moeite om Natasja te leren kennen want iedere keer als ik probeerde het vraaggesprek aan te gaan, waren mijn vragen niet goed. Ik heb ook tegen haar gezegd: 'Blijkbaar verwacht je iets, spreek dan die verwachting uit.' Want dan wordt het veel makkelijker. Ik heb niet alle vragen kunnen stellen die ik wilde, maar dat kwam ook omdat de interesse op een gegeven moment afneemt."

Jos to the rescue

De komst van de vrolijke en opgewekte Jos, toch een liefdesconcurrent, beviel Dirk eigenlijk vrij goed. Het was achteraf gezien beter om eerder weg te gaan, maar Jos nam de ongemakkelijke sfeer weg en Dirk hoopte mede door hem een andere kant van Natasja te zien. "Die zag ik. Die klik (met Jos, red.) was er wél. En dat maakte ook dat ik nog beter wist dat het tijd werd om iets anders te gaan doen."

'Ze kan dus wél duidelijk zijn'

Natasja meldde na het 'exit-gesprek' vrij abrupt dat Dirk eigenlijk meteen zijn koffers moest pakken - en het liefst niet nog een nachtje op haar B&B zou blijven. "Toen dacht ik: hé, ze kan dus wél duidelijk zijn. Ze kan wel haar verwachtingen uitspreken."

Uit je comfortzone

Wat heeft Dirk geleerd van B&B Vol Liefde? "Dat uit je comfortzone stappen iedere keer weer jezelf ontdekken is. En dat je kanten van jezelf tegenkomt waarvan je niet wist dat je ze had. Ik word wat afstandelijk en wat saaier enzo."

Hoe gaat het nu met Dirk?

Hoe gaat het nu, een flinke tijd na de opnames, met Dirk en de liefde? Hij heeft nog geen nieuw liefje, maar is wél op zoek. "In de liefde ben ik op zoek naar iemand die zichzelf kan en wil zijn en die mij toestaat om mezelf te zijn." Samen leuken dingen doen vindt hij ook belangrijk, maar de mindere momenten samen, dáár word je relatie ook beter van. "Als het een dag minder is, dat je niet meteen denkt: pak je koffer en wegwezen."

Nu hij wat verder terug kan kijken, denkt de Ikigai-fanaat ook met een fijner gevoel terug aan zijn tv-avontuur. "Er was natuurlijk ongemak, er waren stiltes. Maar het was een mooi avontuur. Heb er geen spijt van. En ik blijf geloven in de liefde. Iedere dag nieuwe rondes nieuwe kansen."

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Vooruitkijken kan via Videoland! Hier vind je alle ontwikkelingen in de niet zo romantische zomerhit.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder