Martijn B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martijn B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde - Martijn geconfronteerd: ‘Je praat alleen over jezelf’

|
|

Laatste update:

Voor de zelfverzekerde Martijn van B&B Vol Liefde moet er een andere wind gaan waaien. Tenminste, als het aan ‘zijn vrouwen’ Simone en Marian ligt.

Als ‘ie net denkt dat het lekker gaat, wordt hij toch een beetje onderuitgehaald. Met zijn moeder bespreekt hij namelijk dat hij meer begint te voelen.

De verschillen tussen Simone en Marian

Zo ziet en voelt hij duidelijk verschillen tussen Simone en Marian. “Bij Simone heb ik het idee dat we elkaar gewoon aanvullen of aanvoelen op raakvlakken zoals yoga, het sportieve en allebei heel rustig zijn. Maar ik merk ook dat ik kan genieten van de energie van Marian, want die kwebbelt een eind heen en die heeft grapjes en scherpe opmerkingen. Die houdt me in ieder geval bezig.”  

Geen nattigheid

Martijn voelt dan ook totaal geen nattigheid aankomen. “Jij bent een man van de bar”, probeert Marian. “Dus dan ben je ook nieuwsgierig naar de mensen die aan de bar zitten. Of is het meer dat het vooral over jullie gaat?” Haar aanpak is in ieder geval subtiel, maar Martijn snapt de hint niet.

‘Een heel filmpje’

Hij legt zelfs nog uit dat hij ‘een heel filmpje’ (van twee minuten) heeft gezien met dingen over Marian. “Ik kreeg er niet meteen vragen bij, want het voelt voor mij al best gewoon goed. Zijn er dingen die ik niet over je weet?” En dat was nou niet echt héél tactisch. “Een hele hoop”, antwoord Marian geïrriteerd. “Het zijn twee minuten van mijn leven. Ik ben 31 jaar.”

Niet terugvragen

Niet veel later valt Simone binnen met een soortgelijk verhaal. “Wat mij heel erg opvalt en waar ik toch wel last van heb, ik merk toch wel dat je veel over jezelf praat. En toch wel door veel dingen heen praat en als wij dan vragen hebben, dat je niet terugvraagt.”

Ehm, awkward

De bal ligt nu bij Martijn. Maar hij leert snel. Tijdens de lunch werpt hij een ietwat geforceerd vragenvuur af op de dames tijdens de lunch. De volgende keer iets soepeler Martijn.

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Vooruitkijken kan via Videoland! Hier vind je alle ontwikkelingen in de romantische zomerhit.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder