Ab en Ted in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ab en Ted in B&B Vol Liefde
TVB&B vol Liefde

Ted keihard in B&B Vol Liefde: ‘2 down, 2 to go!’

|
|

Laatste update:

Kijkers van B&B Vol Liefde dachten dat Ted een lieve oude bed en breakfast-houdster op Madeira was. Inmiddels maakt ze zó snel korte metten met de mannen dat kijkers ervan schrikken!

Deelnemer Piet werd door Ted al snel weggebonjourd. In de talkshow Renze vertelde hij dat Ted waarschijnlijk alleen maar meedoet aan B&B Vol Liefde om haar zaak te promoten. ‘Waarom ze met dat programma meedoet begrijp ik niet.’

Ab, de tweede kandidaat, nam Ted in de aflevering van vandaag mee op date. Het stel ging ‘lekker’ golfen maar Ted vond er eigenlijk niks aan, en vond Ab eigenlijk maar een opschepper met z’n dure golfschoenen.

Ted en Ab in B&B Vol Liefde

Ab heeft er geen zin in

Toen Ted Ab de locatie van haar nieuwe bed en breakfast liet zien was Ab eigenlijk helemaal niet zo enthousiast. Het braakliggend terrein had wel potentie maar Ab was eigenlijk van plan om er veel energie in te steken. ‘Als je dat allemaal zelf gaat doen… Veel te veel werk.’

Ab gaat niet de B&B van Ted bouwen

'2 down, 2 to go!'

Hoewel de twee niet echt een klik hadden, wilde Ab B&B Vol Liefde nog wel een kans geven. Ted was er eigenlijk meteen al klaar mee en ‘dacht dat Ab waarschijnlijk zo snel mogelijk naar huis wilde’. Als dat niet zo was, dan zou Ted er zélf wel voor zorgen, zo leek het.

Ted en Ab in B&B Vol Liefde

Kijkers waren het er niet helemaal over eens: was Ted gewoon ‘no-nonsense’ of eigenlijk bikkelhard?

In de aflevering van morgen zien we hoe het verder gaat met Hans en Sylvia. Het leek wel aardig te klikken totdat Sylvia ineens met jan en alleman begon te flirten onder de neus van Hans!

Hier vind je ons hele dossier over B&B Vol Liefde 2022. De romantische(?) zomerhit zie je elke werkdag op RTL4, vanaf 20:30 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder