Simone en Martijn in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Simone en Martijn in B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Hoe gaat het nu met Simone uit B&B Vol Liefde?

|
|

Laatste update:

Onze tranen zijn nog steeds niet gedroogd na de exit van Simone in B&B Vol Liefde - en die van Martijn waarschijnlijk ook niet. Hoe gaat het nu, maanden na de opnames, met de ex-kandidaat?

Publiekslieveling Simone zat in de lift naar Martijns hart, zo dachten we. Maar Marian zorgde toch voor wat meer vonken, waarna Martijn de Hawaïaanse schone wegstuurde. Eén groot tranendal volgde en niemand, maar dan ook niemand hield het droog. In 'Het Liefdesontbijtje' van RTL doet Simone een boekje open: hoe gaat het nu met haar en hoe blikt ze terug op de opnames?

Concurrentie

Dat er steeds andere meiden bij kwamen, maakte Simone wat zenuwachtig. Maar dat gevoel ging al snel weg. Ook was er geen keiharde concurrentiestrijd gaande. “Achteraf merkte ik dat het alleen maar leuke meiden zijn waar ik een hele leuke klik mee heb gekregen.” Wie vindt Simone bij Martijn passen? Marian, zo blijkt. “Omdat Martijn dat rustige in zich heeft en Marian het levendige. Daar is een balans in te vinden met elkaar.

De ouders van Martijn

Natuurlijk merkte Simone ook dat Martijn nog erg close is met zijn ouders - logisch ook als je zo intensief samenwerkt en -woont. Ze vond het ook totaal geen rare situatie en voelde zich héél erg op haat gemak. “Ze zitten nog in mijn hart. Ik ga zeker ook nog terugkomen. Misschien doe ik nog wel een keer een retreat daar, samen met zijn moeder.” Wat mooi!

Simone over Martijn

Heeft ze Martijn écht leren kennen? “Dat vind ik een hele lastige. Vooral omdat je in een soort van bubbel leeft. Ik kon niet echt in de diepte gaan met Martijn. Je hebt toch het idee dat je niet alles kan zeggen.Nadat de dames hem aanspraken – hij moest wat meer interesse tonen – zag ze verandering. “Hij werd meer ‘mannelijk’ en begon meer interactief te worden. Ik vond het mooi om te zien dat er een andere Martijn in zat, eentje die ik miste.

Hoe gaat het nu met Simone?

Sloeg de vonk na de opnames alsnog toe met een andere man? Nee, zo blijkt. Simone is nog altijd single, maar ook weer niet 100% ready to mingle. “Ik ben niet bewust van plan om zélf op zoek te gaan naar de liefde. Ik denk dat het op het juiste moment komt. Waar dat zal zijn? We gaan het zien.

B&B Vol Liefde deelnemers 2022

Overzicht

Alles over B&B Vol Liefde 2022

Wil je alles weten over B&B Vol Liefde 2022? Blijf op de hoogte van prille liefdes, ruzies, drama én ongemak met ons grote B&B Vol Liefde-overzicht.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Lees verder