Hans B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hans B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Wanneer vonden de opnames van B&B Vol Liefde plaats?

|
|

Laatste update:

Hoog tijd voor het ontrafelen van wat mysteries rondom de meest besproken tv-hit van het moment: B&B Vol Liefde! Wanneer kwamen de dates nu eigenlijk op bezoek bij de bed and breakfasts?

Je weet bij veel tv-programma's eigenlijk niet echt wanneer ze zijn opgenomen. Zo kijk je soms naar iets dat eigenlijk al maanden oud is. Hoe zit het bij B&B Vol Liefde? Nou, het valt eigenlijk best wel mee. We kijken naar redelijk verse (tikkie ongemakkelijke) beelden, zo blijkt.

Sportschool Dave onthult

Sportschoolbeest Dave, die érg lekker ligt bij Denise in Spanje, kwam laatst in zijn Instagram Stories met het verlossende antwoord. In het filmpje dropte hij dat het op dat moment Tweede Paasdag was en dat viel dit jaar op maandag 18 april. Wel zo fijn voor de deelnemers. Nu hoeven ze in ieder geval niet maaaandenlang krampachtig hun mond te houden over de uitslag.

Opnames B&B Vol Liefde 2022

Ook vertelde Dave dat de cast en crew na een week filmen een vrije dag kreeg. In zijn geval betekende dat... geen Denise! Iedereen ging wat voor zichzelf doen. Ook wel begrijpelijk als je de héle dag op elkaars lip zit en er allerlei gevoelens (en af en toe ook slechte grapjes) voorbij vliegen. Kleine kanttekening: we weten nu dus precies wanneer de opnames van Denise's B&B Vol Liefde-deelname plaatsvonden. We weten niet zeker of er bij alle deelnemers in dezelfde periode werd gefilmd, al zal dat allemaal niet zo heel ver uit elkaar liggen!

Check ook onze B&B Terugblikcolumn:

    Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Vooruitkijken kan via Videoland! Hier vind je de hoogtepunten van de ‘romantische’ zomerhit.

    Lees verder