Ben en Denise in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ben en Denise in B&B Vol Liefde
TVB&B vol Liefde

B&B Vol Liefde: Grapje van Ben valt niet in goede aarde

|
|

Laatste update:

In B&B Vol Liefde is het al een tijdje dikke mik tussen Denise en Dave. Nieuwkomer Ben gaat prat op zijn humor, maar zijn grappen zetten Denise nog niet echt in vuur en vlam.

Terwijl Dave en Denise op hun vorige date zoenden, probeert Ben óók de aandacht van Denise op te eisen. Gewapend met zijn agenda probeert hij Denise te verleiden tot een gezellige date. De manier waarop is misschien… nét wat te lollig. ‘Neem je zwemkleding mee, je wordt met volle buik thuisgebracht.’ Kijkers vonden het een wel héél dubieuze uitnodiging.

Denise wordt met volle buik thuisgebracht
Denise twijfelt ernstig aan de humor van Ben in B&B Vol Liefde

B&B Vol intrige

Dave was er natuurlijk weer pijlsnel bij om tussen Ben en Denise in te hangen. Op een onbewaakt moment vertelt hij dat hij gezoend heeft met Denise ‘omdat hij ermee in zijn maag zat.’ Denise had dit misschien zélf aan Ben willen vertellen, en wil niet dat Ben zich ongemakkelijk voelt tijdens B&B Vol Liefde. Heeft Dave met zijn ‘kiss and tell’ zijn eigen ruiten ingegooid?

Of Denise na de date met Ben een volle buik heeft, of niet, zien we elke werkdag op RTL4, vanaf 20:30 uur. Hier vind je ons hele dossier van de ‘romantische’ zomerhit B&B Vol Liefde.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder