martijn b&b vol liefde huilen vertrek simone

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
martijn b&b vol liefde huilen vertrek simone
RTLTVB&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Martijn zorgt voor tranendal: ‘Sukkel, dat krijg je ervan’

|
|

Laatste update:

B&B-eigenaar Martijn begint deze aflevering van B&B Vol Liefde met slecht nieuws. Hij besluit afscheid te nemen van Simone. De rest van de aflevering wordt er daarom heeeeeel wat gehuild.

Het klikt niet met Simone

B&B-eigenaar Martijn had vanavond in B&B Vol Liefde slecht nieuws voor Simone: hij heeft geen romantische klik met haar… Martijn vindt het heel lastig Simone teleur te stellen. Zeker omdat hij logischerwijs wel ziet dat Simone juist zo goed in zijn leven zou passen: “Je past er zo goed bij. Je bent zo leuk en knap. Je past perfect bij mijn ouders, je vindt het hier geweldig... Waarom niet jij? Maar dan denk ik ja, het gevoel is er net niet."

Lees hier ons interview met Martijn!

Afscheid nemen van de fam

Gelukkig is Simone niet erg verbaasd. Ze had wel in de gaten dat Martijn warmer loopt voor Marian. Toch valt het afscheid haar zwaar. Ze heeft het niet alleen gezellig met Martijn, maar kan ook nog eens heel goed opschieten met Martijns ouders en concurrente Marian. Zij zijn daarom allemaal minstens net zo teleurgesteld om afscheid te moeten nemen van Simone. Het gesprek eindigt in een tranendal… 

Martijn in tranen

Als afsluiting besluit het gezelschap om nog even samen een hapje te eten. En jawel, ook daar wordt weer uitgebreid gehuild. Ditmaal vooral door Martijn. Simone staat daarom op om hem een knuffel te geven. Daarna kan ze het niet laten om de B&B-eigenaar toch nog even te plagen: "Ja, sukkel. Dat krijg je ervan."

Zal de liefde tussen Martijn en Marian nu echt kunnen opbloeien? We zien het hopelijk morgen! Voor nu nog even wat meer lezen over B&B Vol Liefde? Check snel onze overzichtspagina met al het laatste nieuws. Zo vertellen we je graag over de afknapper die Natasja bij Menno spotte. Ook Denise lijkt trouwens een beetje klaar met een van haar mannen

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder