• TV
  • B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde: Harmjan overschrijdt grens met gore spaghetti

Harmjan en zijn gore spaghetti in B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde probeerde Harmjan het hart van Astrid te ontdooien door eens lekker vlot uit de hoek te komen. Hij ging nogal nonchalant om met de pittige kruiden in de spaghetti, en kijkers beseften het meteen: hier werd een grens van Astrid overschreden.

Harmjan probeert Astrid al dagen te ontdooien, en slooft zich enorm uit in de bed en breakfast. Astrid geeft hem telkens aanwijzingen die hij zo goed mogelijk probeert op te volgen. Zo heeft Astrid nog wel wat aan te merken op… zijn indeling van de vaatwasser.

Astrid heeft kritiek op Harmjan, in B&B Vol Liefde
© RTL

Harmjan en Ruud strijden om Astrid

Nieuwkomer Ruud heeft juist een beetje maling aan alle aanwijzingen van Astrid, en daardoor líjkt het goed te klikken. ‘Ik wilde een eitje, en toen zei ze: Die moet op zes minuten! Toen dacht ik: ik maak zelf wel uit hoe ik m’n eitje wil, maar Harmjan zou hem dan al op zes minuten zetten.’

Harmjan overschrijdt een grens...

Bij het avondeten toont Harmjan wél initiatief, en besluit hij wat meer kruiden in de spaghettisaus te gooien. Het is een onaangename verrassing voor de kinderen van Astrid, die gezichten trekken alsof ze zojuist een dot traangas opgesnoven hebben. De kinderen vergiftigen van de vrouw wiens hart je wilt veroveren is een gewaagde zet. Astrid maakte wel een paar grapjes over de pittige spaghetti, maar de ondertoon was nogal bitter.

Gore spaghetti in B&B Vol Liefde
© RTL
Astrid noemt Harmjan eigenwijs
© RTL
Astrid is boos vanwege de gore spaghetti van Harmjan
© RTL

Astrid zei tegen de camera dat de pikante spaghetti geen ‘big deal’ was, maar als je B&B Vol Liefde een béétje gevolgd hebt, dan weet je dat Harmjan zojuist een grens heeft overschreden… Niet voor het eerst!

Wat voor invloed de pikante spaghetti heeft op de kansen van Harmjan zie je in de volgende aflevering van B&B Vol Liefde. Spoiler alert: het wordt nét zo pittig als die walgelijke spaghetti van Harmjan! Je ziet de romantische zomerhit elke werkdag op RTL4, vanaf 20:30 uur. Hier vind je ons hele dossier van B&B Vol Liefde.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.