• RTL
  • TV
  • B&B vol Liefde

B&B Vol liefde-Harmjan hint op zoen met Astrid: ‘Dat is gebeurd’

Door Alie Sierkstra
harmjan ruud b&b vol liefde astrid

We waren in B&B Vol Liefde getuige van een openhartig gesprek tussen Harmjan en Ruud. Harmjan insinueert daarbij dat er meer tussen hem en B&B-eigenaar Astrid speelt!

Ruud gaat op onderzoek uit

Vorige week had B&B Vol Liefde-deelnemer Astrid haar handen vol aan haar zieke kinderen. Ze kwam daarom niet naar beneden om nieuwkomer Ruud te verwelkomen. Harmjan en Ruud moesten zich vervolgens samen zien te vermaken. Omdat de twee inmiddels zo vertrouwd met elkaar zijn, besluit Ruud eens op onderzoek uit te gaan. Wat speelt er tussen Astrid en Harmjan?

Wat speelt er tussen Astrid en Harmjan?

Ruud heeft gemerkt dat Harmjan en Astrid bepaalde blikken uitwisselen. Hij herkent die blikken uit de kroeg. De grote vraag is echter of er nog meer aan de hand is. Harmjan glimlacht – volgens Ruud is dat heel veelzeggend – en geeft vervolgens antwoord: “Als ik niet zou denken dat er iets zou zijn tussen ons, of er zou wat meer kunnen komen, dan was ik al ingepakt. Daar lieg ik niet om.

'Is er al iets gebeurd?'

Een echt antwoord is dat echter nog niet. Ruud vraagt het daarom maar op de man af: “Is er al iets gebeurd?” Harmjan: “Daar geef ik natuurlijk eigenlijk geen antwoord op, maar: ja, dat is gebeurd.” Euh… als kijkers hebben we in ieder geval niets gemerkt van een eventuele zoenpartij! We weten alleen dat Astrid het lastig vindt zichzelf helemaal open te stellen. Liegt Harmjan? Hopelijk volgt morgen het antwoord. In het voorstukje horen we Astrid in ieder geval zeggen dat ze geen zin heeft in spelletjes…

Nog meer lezen over B&B Vol Liefde? Dankzij onze overzichtspagina blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws over het datingsprogramma! Zo moet Menno voortaan in een tent slapen en gaat Hans in op de geruchten dat hij zijn B&B wil verkopen.

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.